Green Fields Zemst

Welkom bij Green Fields Zemst! Op deze unieke rustieke locatie kan je weer helemaal opladen. Een professionele business meeting? Een brainstormsessie? Een creatieve teambuilding? Het kan allemaal! Bij de inrichting en renovatie van Green Fields is er rekening gehouden met het hedendaags comfort, zonder het origineel karaker van de authentieke boerderij te verliezen. Een stijlvol en multifunctioneel karakter dat al jouw vergaderingen naar een hoger niveau tilt.

Voor vergaderingen tot 15 personen

Een creatieve geest is essentieel bij vergaderingen en brainstormsessies. De omgevingsfactoren zijn hierbij heel belangrijk. Green Fields Zemst voorziet je tijdens het overleg van het nodige hedendaags comfort en tijdens de breaks kan je heerlijk herbronnen in de landelijke omgeving.

We verwelkomen je hartelijk in de grote inkomhal. Op het einde van de hal vind je een grote ontspanningsruimte met zithoek, tv, biljart en muziekbox. Het grote raam met zicht op de wilde bloementuin tuin geeft een heerlijke natuurlijke lichtinval tijdens je overlegmoment.

Aan de andere zijde van de inkomhal vind je een grote ruimte met volledig ingerichte keuken, keukentafel met 6 stoelen en een mooie authentieke eettafel in moeraseik met 8 witte stoelen. Op de eerste verdieping kan je heerlijk vertoeven in een  loungeruimte met bibliotheek en een afzonderlijke lounchruimte met tv.

Tijdens de breaks kan je heerlijk ontspannen in de  wilde bloementuin van 2.500 m. Temidden van de bloementuin vind je  een eettafel met 8 stoelen, een hoge lounge tafel met 7 krukken en 2 Canadese zitzetels. Bij droog weer kan je aan het zwembad heerlijk overdekt tafelen aan 2 lange eettafels voor 8 tot 10 personen.

Vlotte bereikbaarheid

Green Fields ligt centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel in een rustieke groene omgeving. Deze meetinglocatie is makkelijk te bereiken via de E19 en bevindt zich op 10 min rijden van de afrit Mechelen Zuid. Er is een private parking voorzien voor 6 wagens.

Waarom Green Fiels kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Hedendaags comfort met huiselijke sfeer
  • Grote open ruimtes met natuurlijke lichtinval
  • Volledig uitgeruste, stijlvolle keuken
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen en pauzeren

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Vlaams-Brabant
  • Tal van fiets- en wandelroutes vlakbij
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.