Groen Kasteel Lennik

Dit statig kasteel, te midden een groene oase, is een ultieme rustgevende vergaderlocatie. Op de gelijkvloerse verdieping kan je gebruik maken van meerdere zalen die allen beschikken over de standaard vergaderfaciliteiten. Je krijgt er toegang tot alle terrassen en het park dat het kasteel omringt. Geniet er van de prachtige plantencollecties, kronkelende wandelpaden en uitgestrekte grasvelden. 

Voor vergaderingen of bedrijfsevents tot 60 personen

In dit kasteel kan je gebruik maken van 3 zalen. In twee van deze zalen kan je rustig vergaderen met alle faciliteiten voorhanden. Beamer, scherm, flipchart en toeboren zijn hier voorzien. In de derde ruimte kan je je gasten verwelkomen in de vorm van een receptie. De ruimtes kunnen allen gebruikt worden als break-out room.

Je krijgt er toegang tot de terrassen en het omliggende park. Het park is een groene oase, met prachtige plantencollecties, kronkelende wegen, gebogen bosranden en uitgestrekte grasvelden. Hier heb je de mogelijkheid om tenten te plaatsen voor jouw bedrijfdevent.

Tip: Zin in wandelend vergaderen? Ga op stap onder begeleiding van een van onze wandelcoaches!

‘Vergeten’ groenten

Een straat verwijderd en je komt terecht in de Museumtuin van het Kasteel van Gaasbeek. Deze plaats voert je terug naar de prachtige, begin 20e eeuwse kasteeltuinen. De tuin behelst een collectie van zeldzame fruitbomen, ‘vergeten’ groenten en sierplanten. In dit openluchtmuseum kan je onder begeleiding de tuin bewonderen.

Vlot bereikbare locatie

Deze locatie is gelegen op een kleine 10 km van de Brusselse ring en op 7 minuten wandelafstand van de dichtstnabijzijnde bushalte. Je kan er je wagen kwijt op de grote parking die zich op wandelafstand van het kasteel bevindt.

Waarom Groen Kasteel kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 vergaderzale inclusief alle faciliteiten
  • 1 welkomstruimte met directe kijk op het park
  • Toegang tot terrassen en omliggen park
  • Evenementenweide ter beschikking

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Wandelmogelijkheden in het omliggend park
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.