Jardin Meise

Jouw bedrijfsfeest, seminarie of kick-off  op een unieke erfgoedlocatie. In Jardin Meise bezorg je collega’s, klanten en partnerrelaties een onvergetelijk moment. Op deze unieke erfgoedlocatie omarmen geschiedenis, natuur en wetenschap elkaar. Vlot bereikbaar op een boogscheut van de hoofdstad van Europa. Een zalige plek om zorgeloos te herbronnen. Wij zorgen voor een onvergetelijke ontvangst voor jou en je gasten.

Voor bedrijfsevents 200 personen.

Op zoek naar een locatie waar je je samen met je team echt los kan maken van de dagelijkse drukte, waar je je kan herbronnen en innoverende ideeën kan laten ontspruiten? Jardin Meise biedt voor elke vergadering, seminarie of bedrijfsevent een geschikte sfeervolle locatie: in het kasteel, de serres of elders op dit prachtige domein. Ooit al eens buiten vergaderd? Ook dat kan!

Jij en je genodigden genieten tijdens een welverdiende pauze van een onvergetelijke wandeling in de prachtige tuin of van een informele drink in het tropische plantenpaleis.

In het Kasteel, gelegen in het hart van de Plantentuin, zijn er verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 140 personen. Je beleeft in elke zaal een stukje geschiedenis. Het sfeervolle kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de 12de eeuw. Een 19de eeuwse kasteelboerderij gelegen vlakbij de ingang en recent prachtig gerenoveerd, beschikt over een moderne polyvalente ruimte. Ideaal voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 140 personen.

Voor kleine vergaderingen, workshops en teambuildings tot 20 personen kan je terecht in de vergaderzaal van de woodcabin. Je deelnemers kunnen er op een hedendaagse en interactieve wijze kennis maken met alle aspecten van hout. De Culinaire Tuin, met zijn buitenkeuken, is vlakbij. De magnifieke art nouveau serre kan je huren voor feesten tot 50 personen. Deze serre is beschikbaar van half juni tot half oktober.

Het Plantenpaleis is een betoverende locatie voor een avondreceptie. ‘s Winters lekker warm binnen tussen de tropische planten, in de zomer buiten onder de luifel met zicht op de vijver en het kasteel. Een meeting of bedrijfsfeest voor meer dan 200 personen? Het is mogelijk om tenten te plaatsen op één van onze evenementenweides op de mooiste plekjes van het domein.

Alle genodigden hebben een hele dag vrij toegang tot de plantentuin. Een rondleiding door een ervaren gids geeft je event een meerwaarde.  Een aangename verrassing! We beschikken tevens over een elektrisch treintje dat je gasten van de ingang naar de locatie brengt en weer terug.

Vlotte bereikbaarheid

Jardin Meise is zeer makkelijk te bereiken en ligt vlakbij afrit 3 Meise van de A12 (Brussel-Antwerpen). Er is gratis parkeerruimte langsheen het domein en in de omgeving. Tevens makkelijk te bereiken met het openbaar veroer. 

Waarom Jardin kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en historische omkadering
  • Temidden van het groen
  • Multifunctionele event- en seminarielocatie

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?