Jardin Meise

Jouw bedrijfsfeest, seminarie of kick-off  op een unieke erfgoedlocatie. In Jardin Meise bezorg je collega’s, klanten en partnerrelaties een onvergetelijk moment. Op deze unieke erfgoedlocatie omarmen geschiedenis, natuur en wetenschap elkaar. Vlot bereikbaar op een boogscheut van de hoofdstad van Europa. Een zalige plek om zorgeloos te herbronnen. Wij zorgen voor een onvergetelijke ontvangst voor jou en je gasten.

Voor bedrijfsevents 200 personen.

Verborgen parel aan de rand van Brussel

Jardin Meise is een verborgen parel aan de rand van Brussel. Het is een unieke locatie waar je samen met je team volledig kan loskomen van de dagelijkse drukte en sleur. Het is een magische plek waar je kan herbronnen en innoverende ideeën kan laten ontspruiten.

Bovendien bestaat de locatie uit verschillende delen. Het kasteel, de serres of de magische tuinen. In het kasteel, gelegen in het hart van de Plantentuin, zijn er verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 140 personen. Je beleeft in elke zaal een stukje geschiedenis. Het sfeervolle kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de 12de eeuw. Daarnaast heb je de kasteelboerderij. Een 19de eeuwse boerderij gelegen vlakbij de ingang en recent prachtig gerenoveerd. De boerderij beschikt over een moderne polyvalente ruimte en is daarom ideaal voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 140 personen. Duik samen met je genodigden in de rijke geschiedenis van het kasteel en maak van jouw vergaderingen, bedrijfsevenementen, teambuildings en seminaries een echte beleving!

Voor kleine vergaderingen, workshops en teambuildings tot 20 personen kan je terecht in de vergaderzaal van de woodcabin. Hier kunnen je deelnemers er op een hedendaagse en interactieve wijze kennis maken met alle aspecten van hout. Bovendien is de Culinaire Tuin, met zijn buitenkeuken, vlakbij. De magnifieke art nouveau serre kan je huren voor feesten tot 50 personen. Deze serre is beschikbaar van half juni tot half oktober.

Een echte beleving

Ooit al eens buiten vergaderd? Ook dat kan! Of binnen vergaderen, maar toch een pauze nemen met net dat tikkeltje meer? Jij en je genodigden genieten tijdens een welverdiende pauze van een onvergetelijke wandeling in de prachtige tuin of van een informele drink in het tropische plantenpaleis. Alle genodigden hebben een hele dag vrij toegang tot de plantentuin. Een rondleiding door een ervaren gids geeft je event een meerwaarde.

Het Plantenpaleis is een betoverende locatie voor een avondreceptie. ‘s Winters lekker warm binnen tussen de tropische planten, in de zomer buiten onder de luifel met zicht op de vijver en het kasteel. Een meeting of bedrijfsfeest voor meer dan 200 personen? Het is mogelijk om tenten te plaatsen op één van onze evenementenweides en zo te genieten van de mooiste plekjes van het domein.

 

Bereikbaarheid

Le Jardin Meise is zeer makkelijk te bereiken en ligt vlakbij afrit 3 Meise van de A12 (Brussel-Antwerpen). Er is gratis parkeerruimte langsheen het domein en in de omgeving. Tevens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Jardin kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en historische omkadering
  • Temidden van het groen
  • Multifunctionele event- en seminarielocatie

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.