Countryside Alsemberg

Vergaderen in een oase van rust? En dat op slechts op 5 min van de Brusselse Ring en 20 min van Brussel centrum? Dat kan je bij Countryside Alsemberg. Een prachtige landelijke site waar, met respect voor het verleden, de gebouwen gerestaureerd werden tot een locatie die multi inzetbaar is.

Een brainstorm met 3 personen of een presentatie met 120 personen. Een teambuilding of een productvoorstelling, het kan allemaal! In 3 vergader- en eventruimtes, een museum en de vele tuinen en terrassen is er een plaatsje voor elk event.

Voor meetings en events tot 120 personen.

Even ontsnappen aan de dagelijkse werkvloer of de drukte van het stadsleven? Nergens kan je – zo kort bij Brussel – beter herbronnen dan op deze fantastische site. Het domein omvat de oorspronkelijke papiermolen, de fabriek, de bijhorende boerderij (met graanmolen) en een centraal gelegen woonhuis met voormalig kantoor. De site ligt te midden van 16 ha weiland, akkers en bospartijen in de vallei van Molenbeek.

Het pronkstuk is de ‘Art Room’ daar dit oorspronkelijk een tentoonstellingsruimte was.  Een unieke omkadering voor je B2B seminarie of event. In theaterstijl kunnen hier 120 personen plaats nemen. Voor je event kan je de Art Room, de overwelving, de cinema en 2 terrassen samen huren. Een zittend diner kan tot 70 personen. De zalen geven ruimte om rond te lopen, buiten te zitten op het terras of te genieten van het waterrad.

De stookketel, de kleinste vergaderzaal is ideaal voor een vergaderingen tot 12 personen. Eye-catcher van de zolder op de 1e verdieping, is het warme houten gewelfde plafond. In  theateropstelling kunnen hier 90 personen plaatsnemen. In U-vorm zonder tafels 45 personen en mét tafels 20 personen. Een zittend diner kan comfortabel met 60 personen. Surplus: aan deze ruimte is een eigen tuin verbonden.

Ook het pakhuis is een zeer sfeervolle warme ruimte. De mooi gerestaureerde houten gewelven en bakstenen muren stralen pure nostalgie uit en geven instant een impressie van de bedrijfdsactiviteiten van weleer. Ook aan deze ruimte is een eigen tuin met leuke picknickbanken verbonden. Ideaal decor voor je bedrijfsreceptie tot 150 personen of presentatie tot 40 personen.

We adviseren je graag rond de combi mogelijkheden op deze prachtige site!

Bereikbaarheid

Zeer makkelijk bereikbaar. Gelegen op de verbindinsas Sint-Pieters-Leeuw en Ukkel/Waterloo. Op slechts 5 min rijden van de E19 afrit 20 Huizingen kom je toe op deze prachtige locatie.

Waarom Countryside Alsemberg kiezen als meeting- of eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Sfeervolle locatie temidden van 16 ha groen
  • Vergaderfaciliteiten & hedendaags comfort.
  • Extra break-out rooms

Nog wat extra troeven

  • Unieke omkadering, binnen & buiten, pure nostalgie
  • Op slechts 5 km van de Brusselse Ring
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.