Nirvana Neerijse

Nirvana is een belangrijk boeddhistisch begrip en verwijst naar de hoogste bewustheidsstaat die de mens kan bereiken, namelijk een totale bevrijding van het ‘ik’ en een volledige onthechting. Dé ideale vergaderlocatie dus om tot rust te komen!

Kleurrijk en creatief interieur

Deze creatieve, one-of-a-kind seminarieruimte is een topper voor allerhande bedrijfsevenementen. Het rustieke en speelse karakter vind je terug in de frisse, kleurrijke aankleding. Creativiteit troef: de ingebouwde bar is gemaakt van een oude zeecontainer en fun verzekerd met de authentieke flipperkasten. 

Even pauzeren en herbronnen? Neem plaats in één van de gezellige salons, ideaal voor een koffietje en een kleine versnapering tussendoor. 

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 65 personen
  • Parking voor 20 wagens, extra parking op 4 min

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

80 unieke vergader- en brainstormlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminarathome biedt een platform van meer dan 80 unieke vergader- en brainstormlocaties.