Pajottenland Roosdaal

Deze magnifieke villa viedt een overvloed aan ruimte voor creativiteit, ondernemingslust en passie. De ideale locatie voor een unieke inspirerende vergadering of bedrijfsevent!

Een witte parel in een groen paradijs

Deze strakke moderne villa is gelegen in hartje Pajottenland, een vruchtbaar walhalla in het Vlaamse landschap. De buitenvoorzieningen zijn fenomenaal: een domein van 4 ha groot, een ruim terras en 2 vijvers. De villa biedt meerdere multifunctionele ruimtes voor een ideale invulling van jouw event. Dit alles badend in het heldere daglicht!

Faciliteiten

Alle faciliteiten zijn aanwezig om jouw seminarie of bedrijfsevent productief en onvergetelijk te maken: moderne audiovisuele ondersteuning, open wifi, whiteboards en flipcharts met bijhorende stiften en airconditioning. 

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 80 personen
  • Parking voorzien bij de locatie

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.