Silencio Merchtem

Deze eeuwenoude charmante boerderij in Merchtem is een ideale out-of-the-box vergaderlocatie voor jouw meerdaagse. De landelijke groene omgeving laat je hier werkelijk bezinnen. Zin in een unieke activiteit met je collega’s? Ga voor een wandeling met schapen of loop met je blote voeten over hete kolen. 

Voor vergaderingen tot 30 personen

Silencio is een gerenoveerde hoeve te midden van een ultragroene omgeving in regio Brusssel. De locatie kan gebruikt worden voor jouw business meeting, maar ook als verblijf- en vergaderplaats voor een inspirerende meerdaagse. Zo heeft de hoeve 8 ruime slaapkamers ter beschikking. Binnenshuis vind je in de ontspanruimtes een speels en kleurrijk interieur terug terwijl je tijdens je vergadering meer focus verwerft in de strakke vergaderruimte.

De vergaderruimte is uitgerust met de nodige vergaderfaciliteiten, als beamer, projectiescherm, flipcharts en alle toebehoren.

Tip: Geniet ’s middags of ’s avonds van een gepersonaliseerde BBQ in de prachtige hoevetuin. 

Tip: Tijd voor verfrissing. Neem een plons in het helderblauwe zwembad en geniet daarna van een overheerlijke apero!

Teamspirit

Een meerdaagse op zich is een ultieme manier om de sfeer in jouw team te eleveren. In combinatie met het unieke teambuilding-aanbod die deze locatie verleent, schep je met je collega’s een nog grotere band. Ga wandelen met schapen, schiet met pijl en boog, maak een ritje in een paardenkoest, wandel op hete kolen of schiet een kleiduif tegen de vlakte.

Tip: Dit is de ideale plaats om wandelend te vergaderen. Wij zorgen voor een wandelcoach die jou helpt in dit proces. 

Vlot bereikbaar

Met afrit Meise op minder dan 20 minuten, de ring rond Brussel op kleine afstand en het treinstation dat door het dorp gaat, ben je in geen tijd ter plaatse. Parkeren kan je op het domein. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Silencio kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Ruime vergaderzaal met veel lichtinval
  • Beamer en flipcharts aanwezig
  • Mogelijkheid tot overnachten 
  • Grote hoevetuin met zwembad 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Herbronnen in landelijke omgeving
  • Uniek aanbod van teambuildings
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.