Watergate Steenokkerzeel

Wil je je klanten een unieke ervaring bieden? Watergate Steenokkerzeel is een inspirerende plek die het bedrijfsleven stimuleert en tegelijkertijd tot de verbeelding van iedereen spreekt. Deze voormalige watertoren, aanvankelijk gerenoveerd als privéwoning, biedt een uitzonderlijke setting voor uw B2B evenementen. Stap aan boord: the sky is your limit!

Voor meetings en brainstorms tot 40 personen.

Gebouwd tussen 1939 en 1941, voorzag de watertoren tot 1990 de omliggende dorpen van drinkwater. Dankzij de recente bescherming als monument werd Watergate volledig gerenoveerd met de hulp van Mauro Brigham, een gerenommeerd interieurarchitect.

Deze renovatie was een zoektocht naar perfectie. Alle gebruikte technieken en materialen overtreffen je verwachtingen. Verder is het authentieke karakter bewaard gebleven: de voormalige watertank, de originele trappen en plafonds en de gigantische stalen waterbuis zijn de getuigen van zijn vroegere leven. Ze zijn nu in perfecte harmonie met het interieurontwerp en de implementatie van de modernste apparatuur.

Watergate trekt regelmatig de aandacht van persbladen, nieuws en tv-shows, gaande van de New York Times tot de Chinese Bund Pictorial. In Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en natuurlijk België ontving Watergate verschillende prijzen ter ere van de architectuur, het design en de originaliteit van de toren. 

Watergate inspireert keer op keer. Elke bezoeker staat versteld. We verwennen je hier eersteklas en beloven een unieke ervaring die je graag wil delen. We hoeven je het belang van je bedrijfsimago niet uit te leggen. Er is geen betere definitie van Watergate als high class. Je kan hier moeiteloos een moderne, high-tech – maar toch traditionele – top architecturale, mooie, grenzeloze, gedurfde stijl verwerven! Je kan vliegtuigen bijna met je hand aanraken en toch vergaderen in een inspirerende en rustige omgeving.

Deze unieke locatie beschikt over break-out rooms, ideaal voor je teamoverleg, coachings of trainingen. Nog gezellig nakeuvelen na een productief teamoverleg? Je kan hier plenair vergaderen met 30 personen. Een walking diner kan tot 50 personen en een zittend diner tot 20 personen. Er zijn tal van hotels in de directe omgeving en we regelen graag accommodatie voor je teammembers.

Vlotte bereikbaarheid

Alle vervoersmiddelen zijn aanwezig: vliegveld, treinstation (Brussel-Schuman op 700 meter), uitvalswegen en fietspaden. Elke bezoeker kan op zijn eigen manier komen!

Waarom Watergate Steenokkerzeel kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en authentieke omkadering
  • State of the art vergaderfaciliteiten
  • Plug & Play setting

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbaar en centraal gelegen in Brussel
  • Parking voorzien voor 30 wagens
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.