Weg van de wereld in Peer 

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt ontspanning uit en biedt een prachtig zicht op de omliggende natuur en groene omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 24 personen

Uniek vergaderen
Uniek vergaderen
Unieke vergaderlocatie

Even Weg van de Wereld

De naam spreekt voor zich, maar bij deze unieke locatie “Weg van de wereld” krijg je even het gevoel volledig weg te zijn uit alle drukte en de dagelijkse sleur. We heten je welkom in deze prachtige langgevelhoeve in Peer. Geniet en kom tot rust op een domein van 75 are omgeven door weides en maïsvelden en dat volledig tussen twee natuurgebieden. Je wordt meteen uit de dagelijkse sleur getrokken. Geniet van de ontspanning in  een unieke omgeving om je creatieve ideeën de vrije loop te laten gaan.

Vergaderingen met een ziel

Vergader in een zeer huiselijke en gezellige sfeer! Een vergadering kan volledig op maat georganiseerd worden. Onze vergaderruimte kan snel omgebouwd worden tot ruimte voor workshops of teambuildings. Je verblijft in een “thuis” met een ziel, de charme van weleer gecombineerd met hedendaags comfort en duurzaamheid zorgt voor een unieke en comfortabele vergaderervaring. Weg van de wereld beschikt over grote open ruimtes met prachtig uitzicht over koeien- en paardenweides. De stijlvolle inrichting brengt je terug in de tijd met chesterfields en gashaard. Dompel je onder in de sfeer van weleer, maar met alle moderne voorzieningen.

Anders vergaderen

Eens totaal anders vergaderen. Begin je dag met een tochtje op de tandem  of een yogasessie in onze ontspanningsruimte. Vergeet je stress in de comfortabele ligzetels of in de hangmat in de tuin of kom tot rust aan de knisperende haard. Breng je ontspanning en je vergaderingen naar een niveau hoger en kom tussen de vergaderingen door tot rust in de houtgestookte saunabarrel met verkwikkende buitendouche. Toch liever een actievere pauze? Doe een petanquespel, een pingpongtoernooi of een partijtje voetbal. Na een lange vergaderdag samen met je team genieten van een heerlijke buiten BBQ vergezeld met een biertje uit de streek? Ideaal voor de teamsfeer nog extra omhoog te krijgen.

Groene omgeving

Weg van de wereld is volledig omgeven door prachtige natuur. Laat je inspireren door deze unieke omgeving en ervaar een vergadering als nooit tevoren. In deze unieke locatie willen we mensen verbinden, verbindend communiceren en lerend netwerken in een inspirerende omgeving. We willen ook een plek zijn van persoonlijke groei en ontwikkeling van teams en organisaties. Deze rustgevende plek nodigt uit tot ont-spanning en opbouwen van nieuwe veerkracht. Hier maak je terug verbinding met je eigen kracht en energie. Alle stress valt instant weg aan de haard, aan het kampvuur, in de houtgestookte sauna of een hangmat.

In Weg van de Wereld willen we duurzaamheid stimuleren door respect voor de omringende én menselijke natuur. De meeste meubels in huis zijn tweedehands of gemaakt van gerecycleerde materialen. We sorteren het afval vrij stikt. Wat de menselijke natuur betreft, geloven we dat zelfreflectie een belangrijke rol speelt om eigen en andermans grenzen te ontdekken en te respecteren. De spreuken, boeken en vele hoeken in dit ruime huis nodigen hiertoe uit.

Meerdaagse seminaries?

Je slaapt heerlijk en rustig in een van de 5 tweepersoonskamers, een ruime 3 en 5-persoonsslaapkamer en een vierpersoonskamer op het gelijkvloers. In de zomer kan je “glampen” in een ingerichte tipitent bijzetten. Weg van de Wereld kan 22 personen comfortabel ‘herbergen’ en heeft daarnaast nog een aantal extra bijzet- of sofabedden. Alle slaapkamers hebben wastafels, enkele ook douches en er zijn 4 volledige badkamers geïnstalleerd + 2 kamers met eigen douche. Overal is snel draadloos internet gratis ter beschikking.

Last but not least

De tuin van Weg van de Wereld heeft verschillende terrassen met tuinmeubilair en ligzetels, twee barbecues, een saunabarrel, een toffe kampvuurplek, een dolce far niente hangmat en last but not least een ongelooflijk uitzicht. Ideaal om eens even weg van de wereld te begeven.

Bereikbaarheid

Weg van de wereld ligt op minder dan 2km van het centrum van Peer en toch waan je je even ‘weg van de wereld’. We zijn gelegen tussen 2 Limburgse natuurgebieden: Resterheide en Mullemer Bemden. Tegelijk zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Aken, Luik, Hasselt, Antwerpen en Brussel in minder dan een uur bereikbaar. De woning zelf is gelegen langs het fietsroutenetwerk van Limburg (nabij knooppunt 78), op 50 meter van een mountainbikeroute en aan de ruiterroute. Ze wordt aan 3 zijden omgeven door weides en maïsvelden. Je kan genieten van een wijds uitzicht over paarden- en koeienweides. De woning wordt steeds in alle privacy verhuurd. De seminarielocatie is vlot bereikbaar via de Noord-Zuidverbinding (A74 Hasselt-Eindhoven), afrit Peer.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Weg van de Wereld in Peer kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramisch zicht op velden en natuurgebied
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • comfortabel vergaderen
  • vlot bereikbaar
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.