ArtHouse Ichtegem

ArtHouse is een residentiële locatie in hartje West-Vlaanderen. Dit exclusief domein baadt in een unieke en trendy sfeer door de aanwezigheid van een grootdeels overdekt terras met zwembad. De strakke architectuur in combinatie met de prachtige tuin en de ecologische zwemvijver vervolledigen het plaatje.

Binnen zorgen 4 multifunctionele ruimtes met vestiaire, bar, binnengrill en open haard voor extra faciliteiten voor de realisatie van jouw bedrijfsevent. Op zoek naar een eventlocatie met een WaW factor? Stip deze locatie dan zeker aan en creëer impact!

Voor events tot 200 personen

Op zoek naar een creatieve designlocatie voor jouw volgend B-2-B event?
ArtHouse Ichtegem biedt een overvloed aan licht en doet kunst en design stralen, ook jouw product kan er schitteren. Deze multi funtionele eventlocatie biedt tal van mogelijkheden voor B2B events van 20 tot 200 personen.

Door de enorme glaspartijen staan de indoor ruimtes in directe verbinding met het terras, zwembad én de ecologische vijver. De kunst van Herman van Nazareth en tal van andere gerenommeerde kunstenaars zorgt voor een extra dimensie.

ArtHouse is een unieke plek waar iedereen zich thuis voelt en de rust van de groene omgeving met zwembad en ecologische zwemvijver kan ervaren. Het gelijkvloers biedt 2 grote multifunctionele ruimtes met open haard en een prachtig uitnodigende bar. Design break-out rooms laten je meetings in balans verlopen met de prachtige omgeving. In de presentatieruimte zijn alle audiovisuele technieken (waaronder 4K projectie) aanwezig voor jouw volgende seminarie.

In de presentatieuimte op het gelijkvloers kunnen we voor een theater opstelling zorgen tot 100 personen. In schoolopstelling tot 60 personen, in U opstelling tot 40 personen. De cave is een high tech uitgeruste multifunctionele ruimte die bijgeboekt kan worden of afzonderlijk ter beschikking kan worden gesteld. Over de volledige locatie kunnen we een receptie of walking diner tot 180 personeen hosten en een seated diner tot 120 personen. 

  Bereikbaarheid

  ArtHouse ligt op amper 20 min rijden van de E40, Oostkamp.
  Parking op max. 5 min wandelafstand.
  Voor grotere groepen is er een ruime (gratis) parking op 150m wandelen.

  Waarom ArtHouse kiezen als eventlocatie?

  Alle faciliteiten en comfort

  • Een moderne en hippe locatie met zwembad én zwemvijver
  • Oase van rust met prachtige tuin 
  • Vakantiesfeer tijdens elk event

  Nog wat extra troeven

  • De Cave is uniek en high tech state of the art
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • Makkelijk bereikbaar
  • 100% ontzorgen en hospitality

  Zorgeloze all-in formules

  Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

   

  Blijf niet met je vragen zitten.

  Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

  50 unieke vergader- en eventlocaties

  Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.