Beach Cabine Nieuwpoort

Dwalen je gedachten tijdens een saaie werkdag wel eens af naar het heerlijk zomergevoel? Bij Seminar At Home hebben we de oplossing gevonden: een out-of-the-box vergadering vlakbij het strand! Deze gezellige cabine biedt alle benodigdheden om efficient te vergaderen en nodigt uit om te herbonnen @ the beach. Heerlijk!

Voor vergaderingen tot 10 personen

Deze gezellige meetinglocatie geeft je instant tal van impressies. De strakke keuken, gezellige zithoek met dierenvachten en de binnenplaats met cosy strandhutje en strandstoelen, creëren een huiselijk vakantiegevoel. Maar er moet uiteraard ook gewerkt worden! Neem plaats aan de grote vergadertafels voor een productieve meeting.

Tip: Zin om ter plaatse een hapje te eten na je werkdag? Maak gebruik van het prachtige kookeiland en stel samen een lekker menu samen. Ideaal als teambuilding! Seminar AT Home verzorgt ook begeleide kookworkshops.

Klassiek modern

Beach Cabine is gelegen te midden het het historisch centrum van Nieuwpoort. Nog niet zolang geleden renoveerden de eigenaars hun vakantiewoning met respect voor de “oude” Nieuwpoortse stijl. Deze locatie is een perfecte mix tussen klassiek en modern, oud en nieuw.

Een vakantiewoning zou geen ideale verblijfplaats zijn zonder slaapmogelijkheden. Heb je veel agendapunten die niet op 1 dag besproken kunnen worden? Geen probleem. Blijf overnachten in deze prachtige badstad en maak er een meerdaagse van.

Tip: Naast een heerlijke wandeling naar het strand, kan je ook gaan fietsen op de ramblas, die de historische stadsgedeelde met het dorp verbindt.

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit 3-Nieuwpoort op minder dan 5 minuten en een tramhalte op 5 minuten wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, je kan je wagen gratis parkeren in de straat.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Beach Cabine kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Sfeervolle vakantiewoning aan zee
  • Mogelijkheid tot overnachting
  • Privaat binnenplein

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio West-Vlaanderen
  • Rolstoeltoegankelijke eventlocatie 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.