Chateau Brigand

Een seminarie, bedrijfsevent of productlancering in stijl organiseren? Dat kan in Chateau Brigand. Je genodigden worden niet alleen verwend door de ontvangst in het tot in de perfectie gerestaureerde historische kasteel, maar staat hen een event te wachten waarbij elk aspect tot in de puntjes wordt verzorgd. Deze multi-functionele eventlocatie biedt meerdere moduleerbare ruimtes die opgesteld worden naar jouw wensen.

Voor events tot 120 personen

Een seminarie, bedrijfsevent of productvoorstelling weg van de werkplek zorgt vaak voor een doorbraak. Je bekijkt er namelijk ook letterlijk de zaken vanuit een ander perspectief. Een unieke omkadering is daarom belangrijk!

Spraakmakend

Chateau Brigand kiest resoluut voor stijl en kwaliteit. Maar je kiest ook voor spraakmakend en een totaalbeleving. Het historische kasteel is tot in de puntjes gerestaureerd en het unieke decor zorgt ervoor dat jouw boodschap blijft hangen. De feelgoodfactor staat gedurende het gehele event centraal.

Jouw product krijgt de aandacht dat het verdiend

Seminar At Home staat in voor de volledige, zorgeloze organisatie waarvan jij het succes nadien kan verzilveren! Chateau Brigand.. een unieke samensmelting van historie en hedendaags comfort.

Alle materiaal voor audiovisuele ondersteuning staat ter beschikking zodat jouw B2B event impact heeft en nog lang zal nazinderen! 

Even herbronnen tijdens en na een productief overleg? Ga op ontdekking op het prachtige kasteeldomein. Jouw rust en privacy wordt permanent gegarandeerd, want Chateau Brigand wordt steeds integraal verhuurd. Zo kan jij je volop focussen op wat telt: jouw event.

Vlot bereikbare locatie

Op 15 minuten van afslag Tielt kom je terecht in een rustgevende groene oase waar je zorgeloos kan genieten en herbronnen. Gratis parking.

Waarom Chateau Brigand kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Audiovisuele ondersteuning ter beschikking

  • Uitstekende akoestiek

  • Meerdere moduleerbare ruimtes

  • Combinatie van historie en hedendaags comfort

Nog wat extra troeven

  • Rustgevend exclusief kader

  • Prachtig kasteeldomein

  • 170 parkeerplaatsen (op aanvraag)

  • Op 15 min van afrit Tielt

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsevents en vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.