Cosy loft Oostduinkerke

Op zoek naar een modern en gezellig ingerichte plek met alle comfort voor jouw meeting of event in Oostduinkerke? Dit kan gaan van meetings, brainstorms, (kook)workshops, coachings, recepties, private dining,… de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien bieden we je 100% privacy. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van jouw B2B een succes te maken. We begeleiden je van begin tot einde, zodat er jou maar één taak rest… en dat is genieten.

Voor meetings tot 14 personen 

Totaalbeleving

Cosy loft Oostduinkerke is een unieke out-of-the-box meetinglocatie waar je zorgeloos, stijlvol en exclusief  in overleg kan gaan met je collega’s of klanten. Even weg van de dagdagelijkse werkvloer kan je hier heerlijk herbronnen en nieuwe fundamenten leggen voor de toekomst. En dat in de nabijheid van de zee en de duinen!

De loft beschikt over meerdere ruimtes die multi-inzetbaar zijn voor professionele doeleinden. Door op maat te werken kunnen we gemakkelijk inspelen op jouw wensen en hoef jij je nergens over te bekommeren.

Aan de stijlvolle eettafel kan je comfortabel vergaderen met 14 personen. Even een koffie-break nodig? We inviteren je graag in onze coffee corner. Er zijn tevens 2 relaxing corners voor onderlinge brainstorms of gewoon even lekker bij te kletsen met je collega’s. De loft is voorzien van een professionele keuken waar één van onze chefs jouw ontbijt, lunch of private diner voorbereidt. Apéro time? Hiervoor hebben we een gezellig plekje voorzien aan de luxe bar. Je merkt het, we zorgen voor een totaalbeleving  tot in de puntjes uitgewerkt.

Cosy loft Oostduinkerke is op amper een paar stappen van het strand gelegen. Ideaal om één of meerdere topics op je agenda wandelend te bespreken. Niet enkel goed voor je gezondheid, ook je creatieve denkvermogen stijgt met 60%. Je overleg is productiever, minder saai, informeler, verbindender en de kwaliteit van de gesprekken verhogen. Hulp nodig? Vraag naar onze wandel coach formules.

Eerder op zoek naar ontspanning en fun? Tal van leuke outdoor teambuildings mogelijk. We stellen graag een leuk programma voor jou & je teamgenoten samen. Voor ieder wat wils! Overnachten is tevens mogelijk.

Bereikbaarheid

Met de wagen neem je afrit Oostende, rijd je vervolgens richting de Panne en neem je afrit Nieuwpoort. Via het openbaar vervoer neem je de trein naar de Panne en vervolgens de kusttram richting Oostende.  Op amper 15 min bereik je Oostduinkerke. De tramhalte bevindt zich op 100 m van de locatie.

Waarom Cosy loft Oostduinkerke kiezen als unieke meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Stijlvolle trendy look
  • Multi inzetbare ruimtes
  • Veel natuurlijk lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Vlakbij de duinen en het strand
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.