Goesting Watou (Poperinge)

Op zoek naar een gezellige ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen met je bedrijf? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Goesting is met zijn 5 charmante ruimtes en een capaciteit tot 120 personen de perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer.

Voor seminaries en events tot 120 personen.

Goesting kent sinds de jaren 1700 een rijke geschiedenis. Brouwerij, boerderij, herberg en eventlocatie tijdens menig poëziezomers en verschillende edities van het kunstenfestival. 

Deze unieke residentiële meetinglocatie werd in 2018 grondig gerenoveerd en kreeg naast een moderne uitstraling ook nog de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de nieuwe aanbouw geïntegreerd.  Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. Houten parketvloeren en vernuftige toestellen zorgen voor een gezellig en comfortabel verblijf.

Met 5 meeting rooms, uitgerust met de nieuwste multimedia-apparatuur is Goesting de ideale setting voor het organiseren van een vergadering, (residentieel) seminarie, congres, workshop, teambuilding of productvoorstelling. Elke ruimte kan aangepast worden aan je wensen.

De bar bevindt zich in het authentieke pand met zicht op het pittoreske dorpsplein van Watou. De ruimte heeft een capaciteit tot 14 personen en is uitgerust met een gezellig salon, toog met barstoelen en een echte tapinstallatie. De keuken geniet van het mooie zicht op het dorpsplein, maar ook van de binnentuin. De keuken is een ideale ontmoetingsruimte om kleinere groepen te ontvangen rond een centraal eiland. Alle accomodaties zijn aanwezig om (kook)workshops en degustaties te geven.

De karaktervolle Voute met houten vloeren, houten balkenplafonds en authentiek gerestaureerde wanden heeft een cap. van 22 personen (u-vorm) en 44 personen (buffet-vorm). De ruimte is voorzien van wifi, beamer en elektrisch scherm. De opperzolder met riante gerenoveerde dakstruktuur is een polyvalente ruimte met een cap. van 80 personen voor theater en 50 personen voor diner. Le Grenier op de bovenste verdieping is tevens voorzien van alle multimedia-apparatuur en heeft een cap. van 16 personen in u-vorm.

Even ontspannen tijdens de breaks? Teamplezier verzekerd aan de pingpongtafel, biljart, kikkertafel, vogelpik. Ook tal van gezelschapspelletjes aanwezig.

Een meerdaagse gepland? Alle 10 slaapkamers beschikken over kabel en wifi en opbergruimte. ’s Avonds kan je heerlijk ontspannen en opladen in de Finse sauna. De ontspanningsruimte is voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een Finse sauna (Tulikivi) met een capaciteit voor 8-10 personen, verdeeld over verschillende niveaus. De sauna is voorzien van 2 infraroodstralingselementen. 

Vlotte bereikbaarheid

Afit Ieper (A12) is op 20 km van de locatie gelegen. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op amper 100m. Ruime private parking voorzien. Indien het over een grootschalige evenementen gaat, voorzien wij extra parking op korte wandelafstand.

Waarom Goesting Watou kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en authentieke omkadering
  • State of the art vergaderfaciliteiten
  • Plug & Play setting

Nog wat extra troeven

  • Multifunctionele en moduleerbare eventlocatie
  • Privé parking voorzien 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.