Hippoview Waregem

Hippoview is een vergaderruimte met perspectief. Een plek waar bestuursorganen of teams in alle rust en discretie kunnen samenkomen om te vergaderen, te brainstormen, strategische sessies te organiseren, coaching gesprekken te houden, moeilijke of vertrouwelijke plannen te bespreken of gevoelige thema’s aan te pakken. Kortom: een unieke vergaderplek in West-Vlaanderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Voor vergaderingen tot 12 personen

Hippoview biedt je zichten die je vrij maken in je denken, comfort om als team in alle rust te kunnen werken en te ontspannen.

De huiselijke sfeer en de omgeving van de vergaderruimte hebben een positieve invloed  op het groepsproces en het resultaat van het overleg. 

De ruimte ademt een warme sfeer en is  uitermate geschikt om samen te komen met je team en je discreet en ongestoord te concentreren op wat écht telt. Ook workshops en trainingen behoren tot de mogelijkheden. 

Het unieke aan het concept is dat je kan beschikken over de volledige ruimte inclusief de leefruimte, binnentuin met bar en ruime terrassen. Je kan dus letterlijk ‘doen alsof je thuis bent’.

Vlot bereikbare locatie

Op 15 km van Kortrijk vind je deze unieke vergaderplek. Minder dan 5 minuten van afslag 5 Waregem en op 5 minuten wandelafstand van het dichtsbijzijnde busstation ben je meteen ter plaatse. Gratis parking.

Waarom Hippoview kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • State of the art Meeting-Tech

  • Digitaal Flip board 

  • Magneetmuren voor een brainstormsessie

  • Draadloos printen en scannen

  • Ultrasnel internet

Nog wat extra troeven

  • Heerlijke & inspirerende ruimtes 

  • Schitterende zichten (Hippodroom)

  • Gemakkelijk parkeren

  • 3 terrassen ingericht als buitenruimtes

  • Dicht bij het centrum van Waregem

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.