In The Dunes Oostende

Dit recent gerenoveerd huis is een gezellige vergaderlocatie voor 10 personen te midden van de Oostendse duinen. Op een kleine wandel- of fietsafstand ben je meteen in het bruisende centrum van de stad. Maak een ideaal einde aan je dag met een overheerlijke barbecue op het terras met rechtstreekse toegang tot de duinen, het strand en de zee. 

Voor vergaderingen tot 10 personen

Op de gelijkvloerse verdieping is een open ruimte waar je de mogelijkheid hebt om te vergaderen aan de grote tafel en even rustig te pauzeren in de zetels of aan de kleine bar. De knusse inrichting en de speelse muurtekeningen maken van je vergadering een aangename beleving.

Deze locatie heeft ook een eigen terras met zicht op de duinen. Vanaf hier heb je rechtstreekse toegang tot het strand en de zee. Op het terras kan je tijdens de lente- en zomerdagen een intieme apero of barbecue organiseren. Een avondwandeling bij zonsondergang is dan ook een echte aanrader!

Tip: Bij de locatie zijn 10 fietsen omafietsen inbegrepen. Maak een leuke fietstocht naar een naastliggende badstad en geniet van de zon op je gezicht!

Tip: Zin in een meerdaagse? Deze locatie is voorzien van 4 slaapkamers voor heerlijke nachtrust. 

Bruisend Oostende

Oostende is een centraal gelegen badplaats aan de Belgische kust. De stad is een belangrijk toeristisch centrum voor voor de weekend-bezoeker uit het binnenland en de buitenlandse toerist. Zo biedt ze vele leuke (zomer)activiteiten en is er voor ieders wat wils!

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit 10 Oostende op minder dan 5 km en een halte van de kusttram op zo’n 6 minuten wandelafstand, zijn jij en je collega’s meteen ter plaatse. Je kan je wagen parkeren op de parking van de locatie.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom In The Dunes kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Gezellige vergaderlocatie 
  • Overnachting mogelijk
  • Rechtstreekse toegang tot de duinen
  • Barbecuefaciliteiten aanwezig

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio West-Vlaanderen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.