Spirit Harelbeke

Deze moderne hoeve heeft een polyvalente zaal die ingericht kan worden volgens jouw keuze. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. Op deze unieke locatie kan je ook blijven overnachten. Geniet van een sfeervolle avond met een heerlijke apero en barbecue of neem een duik in het luxueuze binnenzwembad. 

Voor vergaderingen of bedrijfsevents tot 50 personen

Dit recent gerenoveerde huis is een toplocatie voor elke gelegenheid. De voormalige stal werd gerenoveerd tot een moderne polyvalante ruimte, inclusief alle nodige vergader- faciliteiten. Wat kan je hier terugvinden? Wifi, projectiescherm, geluidsinstallatie en modern Clickshare-systeem. Je hebt de vrijheid om de ruimte in te richten en aan te kleden in de gewenste stijl en volgens het concept naar jouw keuze. 

In de aansluitende ruimte is een binnenzwembad en infra-roodsauna. U kiest zelf om het zwembad en sauna open te stellen voor uw gasten of niet. Ga je naar buiten, dan kom je op het terras. Hier kan je op het eind van een heerlijke lente- of zomerdag gebruik maken van de buitenkeuken met barbecue. Je kan hier ook buiten vergaderen aan de grote terrastafel tot 20 personen. 

Je hebt hier ook de mogelijkheid om een meerdaagse vergadering of teambuilding te organiseren. In de hoeve zijn 5 slaapkamers voorzien voor maximum 14 personen.

Tip: Een spelletje Kubb in de tuin met een glaasje cava en een hapje? Daar kunnen wij voor zorgen. 

Leiestreek

De Leiestreek is een prachtige setting voor fietsers en wandelaars. Langs het water geniet u van de verassende panorama’s en verborgen parels.

Op een 15-tal minuutjes fietsen kom je aan de oude Leiearm, een een restant van de meanderende Leie zoals die tot 1974 bestond. De afgesneden Leiearm is nu een groene oase waar je heerlijk kan gaan wandelen. 

Vlot bereikbare locatie

Met de N36 en de Brugsesteenweg op elks minder dan 5 minuten verwijderd en een bushalte op kleine wandelafstand, ben je meteen op locatie. Parkeren kan op locatie. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Spirit kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Polyvalente zaal voor ieder event
  • Flatscreen met Clickshare-systeem 
  • Overnachting mogelijk (5 slaapkamers) 
  • Groot terras met buitenbar en tuin

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Wast-Vlaanderen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Parkeermogelijkheid op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?