Spirit Harelbeke

Deze moderne hoeve heeft een polyvalente zaal die ingericht kan worden volgens jouw keuze. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. Op deze unieke locatie kan je ook blijven overnachten. Geniet van een sfeervolle avond met een heerlijke apero en barbecue of neem een duik in het luxueuze binnenzwembad. 

Voor vergaderingen of bedrijfsevents tot 50 personen

Spirit in Harelbeecke is een unieke toplocatie voor elke gelegenheid. Van Seminaries, meetings en teambuildings tot bedrijfsrecepties en productvoorstellingen. Spirit heeft het allemaal om van jouw meeting een succesverhaal te maken. Het is een oude boerderij die volledig gerenoveerd werd. De voormalige koeienstal is nu een ingerichte eventruimte die plaats biedt voor verschillende soorten gelegenheden.

Leiestreek

Spirit bevindt zich in de Leistreek. De Leiestreek is een prachtige inspirerende omgeving voor fietsers en wandelaars. Wandel langs het water en geniet van de verassende panorama’s en verborgen parels die deze streek jou te bieden heeft.  Op een 15-tal minuutjes fietsen kom je aan de oude Leiearm, een een restant van de meanderende Leie zoals die tot 1974 bestond. De afgesneden Leiearm is nu een groene oase waar je heerlijk tot rust kan komen.

Van stal tot unieke eventruimte

De hoeve werd recent volledig gerenoveerd. De voormalige stallen werden gerenoveerd tot een moderne, ruime polyvalante ruimte. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen en seminaries, maar u kan de ruimte volledig inrichten naar uw noden. Laat ons weten wat voor soort evenement u doet en we bekijken samen de opties. De grote polyvalente ruimte biedt alle faciliteiten om jouw vergadering zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. De ruimte biedt wifi, een projectiescherm, een modern clickshare-systeem. Kortom alles wat je nodig hebt om in alle rust te vergaderen. 

Naast de grote polyvalente ruimte bezit Spirit nog een extra troef. Op deze unieke locatie kan je een binnenzwembad en infra-roodsauna vinden. Dit is de ideale manier om even volledig te herbronnen en als pauze 100% tot rust te komen tussen de vergaderingen en seminaries door. 

Niet alleen binnen ontspannen, maar ook graag wat frisse lucht? Spirit heeft ook een prachtig terras om tijdens de pauze’s even met je kop koffie in de zon te gaan zitten. Ook buiten vergaderen is hier een optie. Het terras bevat een grote terrastafel waardoor het mogelijk wordt om hier te vergaderen tot 20 personen. 

Toch zin in net dat tikkeltje meer? Geniet van een heerlijke BBQ met je collega’s aan het einde van de werkdag. Volg samen een kook-workshop in de grote buitenkeuken of geniet van een spelletje Kubb in de tuin met een glaasje cava en een hapje. Zo wordt de cohesie onderling versterkt en gaan de creatieve ideeën alleen nog maar rijkelijker vloeien. 

Meerdaagse vergaderingen

Ideaal voor meerdaagse vergaderingen en seminaries.  De hoeve bevat 5 slaapkamers waarin maximum 14 personen kunnen overnachten. Geen stress om ’s ochtends in de file te staan en er op tijd te geraken. Sta rustig op in een inspirerende omgeving en begin in alle rust aan je dag.

Bereikbaarheid

Met de N36 en de Brugsesteenweg op elks minder dan 5 minuten verwijderd en een bushalte op kleine wandelafstand, ben je meteen op locatie. Parkeren kan op locatie.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Spirit kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Polyvalente zaal voor ieder event
  • Flatscreen met Clickshare-systeem
  • Overnachting mogelijk (5 slaapkamers)
  • Groot terras met buitenbar en tuin

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Wast-Vlaanderen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Parkeermogelijkheid op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.