Viva La Vita Poperinge

Viva La Vita, of ook wel ‘leef het leven’ doe je hier! Deze multifunctionele locatie met 5 verschillende ruimtes is een perfecte setting om zorgeloos te vergaderen of te genieten van een sfeervolle dag. Binnenshuis vind je een moderne inrichting terug met verschillende houttinten. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 120 personen

Bied je gasten een koffietje aan in de gezellige ontvangstruimte, uitgerust met een moderne bar. Je kan deze ruimte ook gebruiken als break-out room tijdens je vergadering. Vanop je barkruk heb je zicht op het dorpsplein.

Houd een intieme diner of zelfs vergadering in de ruime keuken. Wij bereiden hier alvast een overheerlijke maaltijd aan het moderne kookeiland.

De voute is een ideale ruimte voor een grotere receptie of seminar. Alle standaard vergaderfaciliteiten zijn hier aanwezig: wifi, beamer en scherm. Met een rustieke look & feel door de houten en bakstenen elementen brainstorm je hier je uren weg.

De 2 verschillende zolders kunnen elks ingericht worden naar wens. Meerdere vergaderopstellingen zijn hier mogelijk. De vele lichtinval zorgt voor een maximale focus.

Tip: Zin in een meerdaagse? Dit kan bij Viva La Vita! Je kan hier tot 10 slaapkamers boeken.

Tip: Voor een kleine meerprijs kan je na je productieve werkdag even relaxen in de sauna.

Une histoire riche

Deze geronoveerde hoeve, vlakbij de Franse grens, kende destijds vele commerciële functies, als herberg, brouwerij en boerderij. Daarnaast vind je op de gevel van de hoeve een recent gerestaureerd werk terug van kunstenaar Roger Raveel. De muurschildering vindt zijn oorsprong terug uit de Watou Poëziezomer in 1993. Deze kunstige zomer werd destijds volledig opgebouwd rond de beeldende kunst van Raveel. 

Vlotte bereikbaarheid

Met Poperinge centrum op 15 minuten en een bushalte voor de deur, ben je zo ter plaatse. Je kan je wagen kwijt in de overdekte parking op locatie of in de omliggende straten en het dorpsplein.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Viva La Vita kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Meerdere vergader- en eventruimtes
  • Mogelijkheid tot overnachting
  • Beamer, scherm en wifi aanwezig
  • Muurschildering van Roger Raveel
  • Overdekte parking voor je wagen

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio West-Vlaanderen
  • Veel wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Rijke geschiedenis als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.