Company Cup

Wat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten.

Creëer samen met ons een gepersonaliseerde competitie waarin je medewerkers individueel of in groep kunnen deelnemen. Schrijf je in via een geautomatiseerde applicatie met het logo en huisstijlkleuren van jouw bedrijf. Volg de instructies in de applicatie en vul een score in zodat je alleen of met je groep het online scorebord kan raadplegen. Wie kroont zich tot winnaar van deze amusante competitie binnen jouw bedrijf? Deze activiteit is ook op bedrijfsfamiliedagen een groot succes.

De Company Cup is perfect als teambuilding activiteit. Uiteraard kan u de teambuilding tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.

Benieuwd naar onze andere teambuildings?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.