Interactieve teambuilding

Wat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten.

De interactive workshop is een vernieuwende activiteit voor teams op zoek naar innovatie en uitdaging. Ontdek Lu-de interactieve muur uit Canada: Een reusachtige wandprojectie, een krachtig licht-en geluidssysteem en een 3D camera voor bewegingsdetectie. Ontdek IPS (Interactive Playsystems), een unieke combinatie van licht, geluid en game. Interactive spots staan draadloos in verbinding met een scorebord waarmee uitdagende spellen tegen elkaar kunnen worden gespeeld. De ITL of “interactive tag lights” combineert spelen met een futuristische en visueel indrukwekkende twist. Elke speler krijgt een draagbaar interactief apparaat in de hand waarmee men tal van verschillende spelen kan doen.

De Interactieve teambuilding is perfect als teambuilding activiteit. Uiteraard kan u de teambuilding tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.

Benieuwd naar onze andere teambuildings?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.