Orbeez guns

Teambuilding zorgt voor een hecht en positief team, het versterkt de cohesie tussen de collega’s onderling en deze samenwerking bevordert de samenwerking in de werkomgeving. Om productief te werken is communicatie essentieel. Iedereen heeft een andere vorm van communiceren. Om die vorm van iedereen te leren kennen op een informele manier, is een teambuilding ideaal. Een dagje teambuilding met de collega’s versterkt dus niet alleen de communicatie, maar zorgt ook voor meer vertrouwen in elkaar, aangezien je elkaar veel beter begrijpt. Het creëert verbondenheid op en naast de werkomgeving.

Orbeez guns of Gelly guns! Het is de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen. Dezelfde spanning als paintball maar dan zonder verf en pijnloos! Een orbeez-gun schiet ‘orbeez of gelballetjes af en werkt op batterijen. De balletjes zijn biologisch afbreekbaar en laten dus geen sporen na.

De Orbeez guns is perfect als teambuilding activiteit. Uiteraard kan u de teambuilding tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.

Benieuwd naar onze andere teambuildings?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.