Shooting teambuilding

Teambuilding zorgt voor een hecht en positief team, het versterkt de cohesie tussen de collega’s onderling en deze samenwerking bevordert de samenwerking in de werkomgeving. Om productief te werken is communicatie essentieel. Iedereen heeft een andere vorm van communiceren. Om die vorm van iedereen te leren kennen op een informele manier, is een teambuilding ideaal. Een dagje teambuilding met de collega’s versterkt dus niet alleen de communicatie, maar zorgt ook voor meer vertrouwen in elkaar, aangezien je elkaar veel beter begrijpt. Het creëert verbondenheid op en naast de werkomgeving. Ontdek onze verschillende mogelijkheden met dit gezellige ontspannende teambuilding concept.

Er kunnen verschillende schietstanden worden opgesteld en een score per onderdeel kan worden bijgehouden. Zo hebben we karabijn schieten, katapult schieten, boogschieten maar ook katapult schieten en ninja ster werpen. De schietstanden kunnen indien gewenst ook aangevuld worden met darts of een inflatable dart of target. De mobiele staande wip wordt hier ook wel eens aan toegevoegd voor de waaghalzen. Daag je collega’s uit of drink rustig iets en proef van de verschillende mogelijkheden.

De Shooting teambuilding is perfect als teambuilding activiteit. Uiteraard kan u de teambuilding tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.

Benieuwd naar onze andere teambuildings?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.