Teamevent Antwerpen: Time for fun!

Teambuilding Antwerpen: De grote fun quiz

In onze interactieve quiz wordt iedereen betrokken. Leg de koppen samen en test je kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen: vergeten groenten, geuren en smaken, actualiteit, film, muziek…

Elke quizronde wordt ingeleid met een ludiek clipje en gespeeld volgens een ander principe waardoor de stand na iedere ronde er helemaal anders kan uitzien! Bovendien kunnen er ook bedrijfsspecifieke vragen en praktische opdrachten in verweven worden (optioneel). 

Samenwerking en plezier en fun staan hier wel centraal!

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Fashion Loft Antwerpen

Fashion Loft is een ruime loft met veel lichtinval midden in het ‘Fashion District’ van Antwerpen. Deze unieke industriële loft bestaat uit verschillende ruimtes en is uitgerust met een moderne keuken. Het is de ideale locatie voor vergaderingen, workshops, seminaries en events. De locatie kan ingericht worden naar eigen wens. We inspireren je graag!

Beach Cabine Nieuwpoort

Beach Cabine in Nieuwpoort is een unieke, sfeervolle vergaderlocatie. Het cosy interieur en het strand vlakbij geven je het gevoel er even tussenuit te zijn. Hier geniet je in alle rust. Ideaal voor een creatieve brainstorm of strategisch overlegmoment in combinatie met een leuke teambuilding.

The Glassroom Antwerpen

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een panoramisch zicht op de skyline van Antwerpen en de Schelde. De unieke setting was voorheen het decor van het prestigieuze restaurant ‘Transat’. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden! We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Teambuilding Antwerpen: Zie daar, een (klei)duif!

Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

Maison Art Nouveau

Welkom bij Maison Art Nouveau! Een out of the  locatie voor je business events, residentieel seminarie of teambuilding met heel wat mogelijkheden. Een karaktervol Art Nouveau huis voorzien van alle moderne noden, praktische vergaderaccomodaties, verschillende ontspanningsmogelijkheden ter plaatse en makkelijke bereikbaarheid dragen bij tot het welslagen van je bedrijfsevent.

No more boring meetings

Deze 10 tips maken van jouw vergadering weer een bron van energie!

Domein s’ Gravenvoer

Domein s' Gravenvoer Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe, comfort en elegantie uit. En dit in een natuurlijke omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde...

Darts building

Darts buildingWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. One hundred and eighty! Darts is niet meer weg te denken in de media met BV darts,...

Orbeez guns

Orbeez gunsTeambuilding zorgt voor een hecht en positief team, het versterkt de cohesie tussen de collega’s onderling en deze samenwerking bevordert de samenwerking in de werkomgeving. Om productief te werken is communicatie essentieel. Iedereen heeft een andere vorm...

Teambuilding Antwerpen: Workshop bierproeven

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.