Teambuilding Antwerpen: Highland Games

Teambuilding Antwerpen: Schotse spelen

De Highland Games staan voor actief amusement, concentratie met hoog duelgehalte, maar nood aan samenwerking en communicatie. De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Door middel van een rotatiesysteem laten we de teams met elkaar duelleren. Moge het sterkste team winnen!

Uit welke activiteiten bestaat de Highland Games?

  • Stone put: slinger een machtige kogel om ter verst.
  • Sheaf toss: gooi een zak, gevuld met stro, met een riek zo ver en hoog mogelijk achterwaarts.
  • Boomstamzagen: zaag zo snel mogelijk een stuk boomstam van 250, 500 en 800 gram af.
  • Roll the barrel: rol zo snel mogelijk een zwaar gevuld vat rond het uitgezette parcour.
  • Caber toss: stoot een houten paal zo ver mogelijk.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Viva La Vita Poperinge

Deze multifunctionele locatie biedt veel mogelijkheden. Je hebt hier een ruimtelijk gevoel door de strakke inkleding en de rijkelijke lichtinval. De hoeve bewaart haar charmes door de vele houten elementen. Blijf overnachten en kom meer te weten over de kunstige geschiedenis van dit dorp.

Nirvana Neerijse

Deze creatieve en inspirerende seminarieruimte in Neerijse biedt je de mogelijkheid om vergaderingen en bedrijfsevenementen te organiseren tot 65 personen. Met een rustieke en speelse aankleding wordt deze brainstormruimte als one-of-a-kind ervaren. It’s time to be productive!

Gingerbread Itegem

Bij Gingerbread in Itegem kan je in alle rust exclusief vergaderen tot 14 personen. De professionele vergaderfaciliteiten, break-out rooms en meerdere zithoeken maken van jouw meeting een efficiënte beleving. Je kan er in de omgeving heerlijk wandelen. Ook overnachten is hier mogelijk!

Klein Toscane

Klein Toscane LubbeekOp zoek naar een inspirerende locatie voor al jouw vergaderingen, teambuildings, seminaries of brainstormsessies en dit in een groene omgeving? Welkom in Klein Toscane in Lubbeek! Deze multifunctionele evenementenlocatie is een echt pareltje. De...

Domein Raesborre Leuven

Domein Raesborre is een charmante vergaderlocatie in Leuven. In deze historische villa te midden van een groene oase kan je een vergadering of brainstorm tot 25 personen anders beleven. Plan je een meerdaagse teambuilding? Neem een kijkje naar onze accommodaties.

Goesting Watou (Poperinge)

Deze unieke residentiële eventlocatie werd in 2018 grondig gerenoveerd en kreeg naast een moderne uitstraling ook de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Met 5 meeting rooms, uitgerust met de nieuwste multimedia-apparatuur is Goesting de ideale setting voor jouw vergadering, (residentieel) seminarie, congres, workshop, teambuilding of productvoorstelling.

Teamevent Antwerpen: Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

White Box Haaltert

Welkom bij White Box! Op deze unieke toplocatie hebben we voor ieder wat wil. Een professionele business meeting? Een creatieve teambuilding? Het kan allemaal. Bij de inrichting en uitstraling van White Box is er net rekening gehouden voor al deze soort evenementen. We creëerden een stijlvol en toch multifunctioneel karakter dat al jouw vergaderingen naar een hoger niveau tilt.

Poolhouse Hoegaarden

Poolhouse Hoegaarden Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding? Dit kan bij het Poolhouse in Hoegaarden! Deze multifunctionele locatie staat in connectie met de natuur en inspireert zodat jouw vergaderingen naar een nieuw...

Domein Dionysos

Domein Dionysos - Lier Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een prachtige inkijk in de wondere wereld van de wijn.  Deze unieke setting is ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B...

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.