Teambuilding Antwerpen: Become 007

Teambuilding Antwerpen: Bond, James Bond is my name!

Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007 ! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren. Virtual Reality, drones, etc. komen allemaal van pas!

We gaan dit doen aan de hand van een aantal James Bond films waaruit wij onze inspiratie haalden. Verschillende proeven kunnen over een hele dag gespreid worden. Collega’s strijden in teams tegen elkaar, indien gewenst wordt de dag geëindigd met een zoektocht naar de ultieme James Bond. En… tot slot, tijdens het finalespel, eindigen we met een Martini, Shaken, not Stirred!

Welke proeven kan je verwachten?

1. Die Another Day – Shoot as James Bond 
Wie kan het beste schieten? Met een laser sportpistool, zal je op een doel moeten schieten. Je word tegelijkertijd gecoacht door je mede teamgenoten die perfect op een scherm kunnen zien of je je doel nadert. Je leert ook met een (hand)kruisboog schieten. 

2. Diamons Are Forever – Drop the bomb
Een van de voornaamste opdrachten van een spion is bomontmanteling, iets dat elke goede spion moet kunnen. De persoon die een VR-bril aanheeft ziet de bom, op basis daarvan moet de rest van het team dat de handleiding heeft de bom helpen ontmantelen.

3. No Time To Die – Signal your secret message 
Aan de hand van vlaggensignalen met semafoorvlaggen en/of aan de hand van morsesignalen met een lichtsignaal wordt er een woord gevormd dat de anderen moeten raden.

4. You Only Live Twice – Keep your memory
Een goed geheugen is uiterst belangrijk voor een spion. We doen daarom dan ook een geheugentest. Waar lagen de juiste tekeningen onder en welke passen bij elkaar. Wie vind de verschillende acteurs die James Bond gespeeld hebben en de verschillende slechteriken terug.

5. A View To A Kill – Looking for clues 
Met een drone met camera of een R/C car met camera gaan we op zoek naar verschillende tips. Als echte spion of verkenning. Ook leren we een drone besturen en laten deze een parcours afleggen. Wie is het handigst en wie kan best afstanden inschatten… allemaal nodig om je als perfecte 007 te bewijzen !

6. Agent Under Fire – Keep the fire burning
Iets in brand kunnen steken zowel om warm te krijgen als om bewijsmateriaal te vernietigen of als vertraging om een koord door te branden is een talent dat elke spion nodig heeft.

7.  Dr. No – Martini, shaken not stirred
Onder leiding van een echte cocktailmixer leren we de perfecte Martini maken, dit om uiteindelijke te kiezen wie de beste cocktail kan maken, maar uiteraard niet zomaar, maar met verschillende handicaps.

Teambuilding Antwerpen: Spelen en groeien

Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

Gin Stokerij Brecht

Zie jij het glas halfvol tijdens een productieve werkdag? Dan is deze geestrijke locatie een ware inspiratie voor een creatieve vergadering, brainstorm, team- building of bedrijfsevent tot 50 personen. Beleef jouw werkdag in geuren en kleuren bij Gin Stokerij in Brecht.

Teambuilding Antwerpen: Highland Games

De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Moge de sterkste winnen!

Teambuilding Antwerpen: Zie daar, een (klei)duif!

Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

Zeilhangaar Burcht

Op zoek naar een gezellige open ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer. Deze voormalige zeilmakerij met een opp. van 250m2 is modulair en exclusief te huur voor jouw privaat teamoverleg.

Kathedraal – De plek

Kathedraal -de plek - Antwerpen Deze one-of-a-kind meetinglocatie is een unieke parel in het hartje van Antwerpen. De plek is een wel heel bijzondere locatie in de kathedraal van Antwerpen. Deze unieke setting was voorheen een oude kapel, maar werd volledig omgetoverd...

Pajottenland Roosdaal

Deze moderne villa, gelegen in het hartje van het Pajottenland, is een prachtige locatie voor een out-of-the-box vergadering of bedrijfsevent tot 80 personen. Dit domein van 4 ha met 2 vijvers kan multifunctioneel ingericht worden en is een witte parel temidden van een groene oase.

Teambuilding Antwerpen: Op jacht naar de mol

Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

Amandus Abdij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of seminarie? De Amandus Abdij heeft diverse grote en kleine historische zalen, een sfeervolle pandhof en daar bovenop ook een wondermooie zuiderse tuin met wijngaard en fruitbomen. De uitgelezen plek voor jouw event.

Kapel Meeus Wijnegem

Met Kapel Meeus maak je zeker indruk op je gasten. In dit statige pand in hartje Wijnegem organiseer je bedrijfsfeesten en vergaderingen tot 100 personen in de imposante kapel van het voormalige Annonciadenklooster. Een historisch pand met tijdloze uitstraling.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?