Teambuilding Antwerpen: Become 007

Teambuilding Antwerpen: Bond, James Bond is my name!

Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007 ! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren. Virtual Reality, drones, etc. komen allemaal van pas!

We gaan dit doen aan de hand van een aantal James Bond films waaruit wij onze inspiratie haalden. Verschillende proeven kunnen over een hele dag gespreid worden. Collega’s strijden in teams tegen elkaar, indien gewenst wordt de dag geëindigd met een zoektocht naar de ultieme James Bond. En… tot slot, tijdens het finalespel, eindigen we met een Martini, Shaken, not Stirred!

Welke proeven kan je verwachten?

1. Die Another Day – Shoot as James Bond 
Wie kan het beste schieten? Met een laser sportpistool, zal je op een doel moeten schieten. Je word tegelijkertijd gecoacht door je mede teamgenoten die perfect op een scherm kunnen zien of je je doel nadert. Je leert ook met een (hand)kruisboog schieten. 

2. Diamons Are Forever – Drop the bomb
Een van de voornaamste opdrachten van een spion is bomontmanteling, iets dat elke goede spion moet kunnen. De persoon die een VR-bril aanheeft ziet de bom, op basis daarvan moet de rest van het team dat de handleiding heeft de bom helpen ontmantelen.

3. No Time To Die – Signal your secret message 
Aan de hand van vlaggensignalen met semafoorvlaggen en/of aan de hand van morsesignalen met een lichtsignaal wordt er een woord gevormd dat de anderen moeten raden.

4. You Only Live Twice – Keep your memory
Een goed geheugen is uiterst belangrijk voor een spion. We doen daarom dan ook een geheugentest. Waar lagen de juiste tekeningen onder en welke passen bij elkaar. Wie vind de verschillende acteurs die James Bond gespeeld hebben en de verschillende slechteriken terug.

5. A View To A Kill – Looking for clues 
Met een drone met camera of een R/C car met camera gaan we op zoek naar verschillende tips. Als echte spion of verkenning. Ook leren we een drone besturen en laten deze een parcours afleggen. Wie is het handigst en wie kan best afstanden inschatten… allemaal nodig om je als perfecte 007 te bewijzen !

6. Agent Under Fire – Keep the fire burning
Iets in brand kunnen steken zowel om warm te krijgen als om bewijsmateriaal te vernietigen of als vertraging om een koord door te branden is een talent dat elke spion nodig heeft.

7.  Dr. No – Martini, shaken not stirred
Onder leiding van een echte cocktailmixer leren we de perfecte Martini maken, dit om uiteindelijke te kiezen wie de beste cocktail kan maken, maar uiteraard niet zomaar, maar met verschillende handicaps.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

PIMP your meeting!

Deze 13 tips helpen bij efficiënt vergaderen! Kijk uit naar een vergadering waarbij je gegarandeerd voortgang boekt.

De sociaalste medewerker

De sociaalste medewerkerWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. Voer allerlei originele opdrachten uit in verschillende...

Rustique Kruishoutem

Rustique Kruishoutem heeft tal van troeven. Een perfecte locatie voor je business events, residentieel seminarie of teambuilding met heel wat mogelijkheden. Deze karaktervolle hoevewoning is voorzien van alle moderne noden. Praktische bedrijfslogies in de bijgebouwen, tal van ontspanningsmogelijkheden on site én ruime parking dragen bij tot het welslagen van je bedrijfsevent.

Teambuilding Antwerpen: Smeed een team

Wil je zelf eens aan de slag met hamer en aanbeeld? Smeed met je collega’s het bedrijfslogo of bedrijfsnaam in een actieve (en warme) teambuilding.

Darts building

Darts buildingWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. One hundred and eighty! Darts is niet meer weg te denken in de media met BV darts,...

Company Cup

Company CupWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. Creëer samen met ons een gepersonaliseerde competitie waarin je medewerkers individueel...

ArtHouse Ichtegem

ArtHouse is een plek waar iedereen zich thuis voelt en de rust van de groene omgeving met zwembad en ecologische zwemvijver kan ervaren. De locatie biedt 2 grote multifunctionele ruimtes met open haard en een prachtig uitnodigende bar. Design break-out rooms laten je meetings in balans verlopen met de prachtige omgeving. In de presentatieruimte zijn alle audiovisuele technieken aanwezig voor jouw volgende seminarie.

Domein Dionysos

Domein Dionysos - Lier Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een prachtige inkijk in de wondere wereld van de wijn.  Deze unieke setting is ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B...

La Dolce Vita Puurs

Deze hedonistische en hedendaagse wijnhoeve in harmonie met de lokale tradities en omgeving, is ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. Genieten in een exclusief kader is de beste omschrijving voor deze magnifieke locatie.

Teamevent Antwerpen: Graffiti spuiten

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.