Teambuilding Antwerpen: En Garde!

Antwerpen: Workshop schermen

De deelnemers krijgen eerst een korte uitleg over de schermsport, de kledij en de materialen. Daarna krijgt iedereen een persoonlijke uitrusting: een vest, een masker, een handschoenen een sabel. Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd.

Van zodra de deelnemers het voetenwerk en enkele aanval- en verdedigingstechnieken beheersen, kan er overgegaan worden naar “het duel”. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen en in duelgaan met elkaar. Daarna kan men duelleren in teamverband, waarbij teamgenoten zoveel mogelijk overwinningen voor hun team. Op het einde gaan we uit de verschillende teams de beste met elkaar laten duelleren om zo uiteindelijk DE MUSKETIER te kennen.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

De Meubelhal Westmalle

Vlakbij het 18e-eeuws Westmalle trappistenklooster vind je deze ruwe parel. De meubelmakerij staat symbool voor uniek maatwerk in meubels en maatkasten. Lokaal gemaakt in Westmalle door meubel-experten met een hart voor het milieu. Hou je van een industriële look in combinatie met de warmte van hout, dan is deze setting ideaal voor je volgende productvoorstelling of bedrijfsevent. 

Factory Gent

Buitengewoon vergaderen? Dat kan in de ruime loft van deze voormalige likeurfabriek. Het excentrieke interieur met velerlei curiositeiten is een grote inspiratiebron voor jouw vergadering of bedrijfsevent tot 80 personen. Wij delen de ruimte in naar jouw wens en zorgen voor een fantastische beleving!

Teambuilding Antwerpen: Workshop bierproeven

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

Bierhuis Gent

Bierhuis Gent is dé ideale locatie voor professionele bijeenkomsten. De atypische, maar unieke setting van Bierhuis Gent geeft een ongeëvenaarde, authentieke sfeer aan je B2B event. Tal van authentieke elementen van vroeger zijn gebleven. In combinatie met een moderne touch zorgt dit voor een idyllische setting. Bij de locatie hoort een prachtige tuin waar je heerlijk kan genieten van de natuur. Een samenkomst om niet snel te vergeten!

Luxury Marbella

Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Een flabbergasting locatie in het zonnige Zuiden? Dan ben je bij dit unieke pareltje aan het juiste adres!  Een meerdaags seminarie, strategisch businessoverleg of business incentive in Luxury Marbella resulteert gegarandeerd in een Wow beleving. Privacy en discretie verzekerd. Een toplocatie op amper 3u vliegen. Hier ontstaat magie van begin tot einde!

Domein Dionysos

Domein Dionysos - Lier Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een prachtige inkijk in de wondere wereld van de wijn.  Deze unieke setting is ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B...

cantina-de-leche-herent

Cantina de Leche Herent is een unieke en creatieve site op de grondvesten van een voormalige zuivelfabriek. Tijdens de renovatie werd het ruwe industriële karakter en de authenticiteit zoveel mogelijk behouden. Dat zorgde voor een site met binnen en buitenruimtes boordevol mogelijkheden. In combinatie met de sfeervolle aankleding én hospitalty zorgt dit steevast voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Teamevent Antwerpen: Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

Bamboe bouwen

Bamboe bouwenTeambuilding zorgt voor een hecht en positief team, het versterkt de cohesie tussen de collega’s onderling en deze samenwerking bevordert de samenwerking in de werkomgeving. Om productief te werken is communicatie essentieel. Iedereen heeft een andere...

Charmy Villa Wetteren

Deze unieke, charmante villa in Wetteren is een ideale locatie voor een off-site vergadering met jouw team. Rustig vergaderen in een knusse setting met een huiselijk gevoel of bij mooi weer buiten vergaderen in de prachtige groene tuin. Sluit je dag af met een apero aan het hemelsblauw zwembad.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.