Teambuilding Antwerpen: Graffiti spuiten

Teambuilding Antwerpen: Graffiti workshop

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffitiworkshop met een uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben maken wij meestal eerst een groepsfoto voordat we de groep opsplitsen in kleinere groepen en met de workshop beginnen. Het individuele programma van de graffiti workshop is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen.

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de graffiti workshop koppelen, dit kan bijvoorbeeld een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de workshops gewerkt op blanco canvas doeken, uiteraard opgespannen op een spieraam. De gemaakte kunstwerken kunt u na de graffitiworkshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

Na afloop van de workshop graffiti-spuiten evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. 

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Beach Cabine Nieuwpoort

Beach Cabine in Nieuwpoort is een unieke, sfeervolle vergaderlocatie. Het cosy interieur en het strand vlakbij geven je het gevoel er even tussenuit te zijn. Hier geniet je in alle rust. Ideaal voor een creatieve brainstorm of strategisch overlegmoment in combinatie met een leuke teambuilding.

War is over Stabroek

Deze historische locatie biedt een unieke ervaring voor jouw event. In dit fort kan je 2 conventieruimtes huren met aansluitend een ruime buitenplaats met zicht op water en omgeven door groen. Je kan je hier aan leuke, extreme teambuildings wagen om alles uit jouw collega’s te halen!

De Arendskoer

De Arendskoer Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit. Deze unieke en authentieke setting was voorheen het decor van een herberghoeve en is volledig getransformeerd naar een prachtige polyvalente evenementenlocatie. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in...

Antwerpen: Graffiti zonder verf

Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

Recharge Hasselt

Recharge Hasselt is een rustieke plek waar je even op adem kan komen. Ben je bedrijfsleider, HR manager of coach,… en wil je er met je team een dagje tussenuit?  Elk team of individu kan hier tot rust komen en bijleren. Samen verbinden in de natuur, door eenvoud en schoonheid.  We ontzorgen je van alle praktische beslommeringen. Onze missie: 100% verwennerij en jou laten genieten van bij aankomst.

Parelmoer Antwerpen

Dit knusse huis, in de bruisende stad Antwerpen, is een unieke, out-of-the-box vergaderlocatie. Je kan hier tot rust komen in het trendy interieur met kleurrijke zetels en rotan stoelen. Je kan je begeven naar de stadstuin om even een frisse neus te halen of te genieten van de heerlijke middagzon.

Charmy Villa Wetteren

Deze unieke, charmante villa in Wetteren is een ideale locatie voor een off-site vergadering met jouw team. Rustig vergaderen in een knusse setting met een huiselijk gevoel of bij mooi weer buiten vergaderen in de prachtige groene tuin. Sluit je dag af met een apero aan het hemelsblauw zwembad.

Spirit Harelbeke

Een oude, gerenoveerde hoeve met getransformeerde koeienstal die nu dient als polyvalente zaal voor jouw event. Dit is de ideale getaway voor een meerdaagse vergadering of teambuilding met jouw collega’s! Geniet van de landelijke omgeving tijdens een fietstocht langs de oude Leiearm.

Goesting Watou (Poperinge)

Deze unieke residentiële eventlocatie werd in 2018 grondig gerenoveerd en kreeg naast een moderne uitstraling ook de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Met 5 meeting rooms, uitgerust met de nieuwste multimedia-apparatuur is Goesting de ideale setting voor jouw vergadering, (residentieel) seminarie, congres, workshop, teambuilding of productvoorstelling.

Green Fields Zemst

Welkom bj Green Fields Zemst. Deze grote landelijk gelegen boerderij in Zemst is helemaal opgeknapt met een open frisse look & feel, zonder het oorspronkelijk karakter te verliezen. Centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel kan je hier op amper 10 min rijden van de autostrade heerlijk vergaderen in het groen. Trek er samen met je team op uit en herbron even tijdens een deugddoende wandeling.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.