Teambuilding Antwerpen: The Crazy Olympics

Teambuilding Antwerpen: Gekke Olympische disciplines

De Crazy Olympics staan voor sportieve prestaties maar met een heel groot fungehalte, in die mate dat iedereen kan meedoen en zijn steentje kan bijdragen om te winnen. Samen overleggen, een strategie bepalen om zo uiteindelijk het winnend team worden, dat is de grote uitdaging. Dat het geheel der mensen veel belangrijker is dan het individu zal duidelijk blijken en ertoe bijdragen dat er later nog veel over nagepraat zal worden.

Het verloop gaat als volgt. De groep wordt in teams verdeeld met elks hun eigen Olympische vlag. Aan de hand van diverse activiteiten (zie onderstaand) zullen de teams met elkaar in duel gaan. De teams nemen via een rotatiesysteem het tegen elkaar op. Een gezonde dosis rivaliteit is dus zeker aan de orde!

In welke disciplines nemen de teams het tegen elkaar op?

  • Kruiwagen race
  • Funslang race
  • Flipperrun
  • Blinde volleybal
  • Infrarood biatlon
  • Sportpistoolschieten
  • Blaaspijpschieten
  • Breinbrekers

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Teambuilding Antwerpen: Workshop bierproeven

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

Power Schelle

Eén van de meest waanzinnige out-of-the-box eventlocaties vind je in Schelle. Deze oude Electrabel site is omgebouwd tot een multifunctionele eventlocatie met behoud van z’n industriële look en historisch kader. Dit pareltje is centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen.

Jardin Meise

Op zoek naar een locatie waar je je samen met je team echt los kan maken van de dagelijkse drukte, waar je je kan herbronnen en innoverende ideeën kan laten ontspruiten? Jardin Meise biedt voor elke vergadering, seminarie of bedrijfsevent een geschikte sfeervolle locatie: in het kasteel, de serres of elders op dit prachtige domein. Ooit al eens buiten vergaderd? Ook dat kan!

War is over Stabroek

Deze historische locatie biedt een unieke ervaring voor jouw event. In dit fort kan je 2 conventieruimtes huren met aansluitend een ruime buitenplaats met zicht op water en omgeven door groen. Je kan je hier aan leuke, extreme teambuildings wagen om alles uit jouw collega’s te halen!

Teamevent Antwerpen: Shake it!

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

Zeilhangaar Burcht

Op zoek naar een gezellige open ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer. Deze voormalige zeilmakerij met een opp. van 250m2 is modulair en exclusief te huur voor jouw privaat teamoverleg.

Secret Garden Nijlen

Secret Garden is een inspirerende vergaderlocatie én de perfecte escape uit jouw dagdagelijkse werkomgeving. Dit gracieus oud herenhuis geeft je meteen een thuisgevoel door het knusse interieur en de sprookjesachtige tuin. Ook meerdaagse vergaderingen zijn hier mogelijk.

Teambuilding Antwerpen: Wie heeft het gedaan?

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Green Sight Duffel

In Duffel – centraal gelegen tussen A’pen en Brussel – vind je deze unieke vergader- en eventlocatie. Onbegrensde charme temidden van heerlijke natuur. Green Sight Duffel biedt meerdere volledig uitgeruste vergader- en eventruimtes inclusief presentatiemateriaal. Een gefocust en waardevol overleg brengt heel wat voordelen met zich mee. Resultaat? Betere relaties, productiviteit én resultaten.

Groen Kwartier Antwerpen

Het Groen Kwartier in Antwerpen is één van de meest trendy, hippe, out-of-the-box meetinglocaties van Antwerpen. Dit voormalig militair hospitaal, op wandelafstand van ‘The Jane’, werd door project- ontwikkelaars gespot en omgetoverd tot een unieke groene woonwijk.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.