Teambuilding Antwerpen: Become 007

Teambuilding Antwerpen: Bond, James Bond is my name!

Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007 ! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren. Virtual Reality, drones, etc. komen allemaal van pas!

We gaan dit doen aan de hand van een aantal James Bond films waaruit wij onze inspiratie haalden. Verschillende proeven kunnen over een hele dag gespreid worden. Collega’s strijden in teams tegen elkaar, indien gewenst wordt de dag geëindigd met een zoektocht naar de ultieme James Bond. En… tot slot, tijdens het finalespel, eindigen we met een Martini, Shaken, not Stirred!

Welke proeven kan je verwachten?

1. Die Another Day – Shoot as James Bond 
Wie kan het beste schieten? Met een laser sportpistool, zal je op een doel moeten schieten. Je word tegelijkertijd gecoacht door je mede teamgenoten die perfect op een scherm kunnen zien of je je doel nadert. Je leert ook met een (hand)kruisboog schieten. 

2. Diamons Are Forever – Drop the bomb
Een van de voornaamste opdrachten van een spion is bomontmanteling, iets dat elke goede spion moet kunnen. De persoon die een VR-bril aanheeft ziet de bom, op basis daarvan moet de rest van het team dat de handleiding heeft de bom helpen ontmantelen.

3. No Time To Die – Signal your secret message 
Aan de hand van vlaggensignalen met semafoorvlaggen en/of aan de hand van morsesignalen met een lichtsignaal wordt er een woord gevormd dat de anderen moeten raden.

4. You Only Live Twice – Keep your memory
Een goed geheugen is uiterst belangrijk voor een spion. We doen daarom dan ook een geheugentest. Waar lagen de juiste tekeningen onder en welke passen bij elkaar. Wie vind de verschillende acteurs die James Bond gespeeld hebben en de verschillende slechteriken terug.

5. A View To A Kill – Looking for clues 
Met een drone met camera of een R/C car met camera gaan we op zoek naar verschillende tips. Als echte spion of verkenning. Ook leren we een drone besturen en laten deze een parcours afleggen. Wie is het handigst en wie kan best afstanden inschatten… allemaal nodig om je als perfecte 007 te bewijzen !

6. Agent Under Fire – Keep the fire burning
Iets in brand kunnen steken zowel om warm te krijgen als om bewijsmateriaal te vernietigen of als vertraging om een koord door te branden is een talent dat elke spion nodig heeft.

7.  Dr. No – Martini, shaken not stirred
Onder leiding van een echte cocktailmixer leren we de perfecte Martini maken, dit om uiteindelijke te kiezen wie de beste cocktail kan maken, maar uiteraard niet zomaar, maar met verschillende handicaps.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Sterrenbos Meise

Op een boogscheut van Brussel vind je dit nostalgisch wit gekaleid landhuis in cottagestijl. Temidden van een prachtige groene omgeving van 1,7 ha – ook wel het ‘sterrenbos’ genoemd – kan je in dit voormalig boswachtershuisje je collega’s of klanten ontvangen in een Waw kader. De locatie beschikt over meerdere break-out rooms. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

Kathedraal – De plek

Kathedraal -de plek - Antwerpen Deze one-of-a-kind meetinglocatie is een unieke parel in het hartje van Antwerpen. De plek is een wel heel bijzondere locatie in de kathedraal van Antwerpen. Deze unieke setting was voorheen een oude kapel, maar werd volledig omgetoverd...

Teambuilding Antwerpen: Op jacht naar de mol

Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

Teambuilding Antwerpen: Create your own teamsong

Music connects people! We nemen een videoclip op en lippen daarbij. De songkeuze moet matchen met de bedrijfscultuur en is volledig aan jullie!

Rustique Kruishoutem

Rustique Kruishoutem heeft tal van troeven. Een perfecte locatie voor je business events, residentieel seminarie of teambuilding met heel wat mogelijkheden. Deze karaktervolle hoevewoning is voorzien van alle moderne noden. Praktische bedrijfslogies in de bijgebouwen, tal van ontspanningsmogelijkheden on site én ruime parking dragen bij tot het welslagen van je bedrijfsevent.

Poolhouse Hoegaarden

Poolhouse Hoegaarden Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding? Dit kan bij het Poolhouse in Hoegaarden! Deze multifunctionele locatie staat in connectie met de natuur en inspireert zodat jouw vergaderingen naar een nieuw...

Nylon Sint-Niklaas

Deze oude nylonfabriek is nu een ultramoderne vergaderlocatie. Het strakke interieur, met hier en daar een kleurrijke toets, zorgt voor een ware out-of-the-box beleving. De grote raampartijen zorgen voor een rijke lichtinval. Vertoef ’s ochtends naar de privétuin met een koffietje in de hand.

Loft Away Borgerhout

Deze unieke, rustgevende vergaderlocatie is een topper als je houdt van een huiselijke sfeer, warmte en gezelligheid. Strakke open ruimtes in combinatie met een warme houten vloer en stijlvol meubilair. De lichtkoepel en grote ramen geven je een ruimtelijk gevoel.

Teamevent Antwerpen: Lucky Nights

Onze speeltafels en croupiers zijn leuke entertainers en brengen een perfecte mix van spanning en gezelligheid op uw event!

Teambuilding Antwerpen: En Garde!

Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Daarna kunnen de deelnemers 1-op-1 duelleren!

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.