Teambuilding Antwerpen: Graffiti zonder verf

Teambuilding: Digitale graffiti workshop

Onze digitale graffiti-wall is ontwikkeld om bezoekers van evenementen, beurzen, congressen en feesten op een creatieve en originele manier te vermaken, prikkelen of betrekken. Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

De digitale graffiti muur werkt met speciale spuitbussen waar, in plaats van verf, een onzichtbaar infrarood licht uit komt dat communiceert met de techniek achter de digiffiti-wall. De digitale graffiti applicatie heeft een ruim kleurenpalet met alle denkbare kleuren. Ook kan de lijndikte, lijnsoort en mate van transparantie worden ingesteld. Er wordt gebruik gemaakt van een ruim aanbod aan sjablonen, stempels, bewegende animaties, achtergronden en een overlay om een logo, beeldmerk of boodschap te plaatsen.

Naast de inzetbaarheid als side-entertainment of open inloop activiteit kunnen wij op de graffiti-wand ook spectaculaire demonstraties verzorgen waarbij we uw merk, product of thema op een creatieve en inspirerende manier live tot leven brengen!

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Darts building

Darts buildingWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. One hundred and eighty! Darts is niet meer weg te denken in de media met BV darts,...

PIMP your meeting!

Deze 13 tips helpen bij efficiënt vergaderen! Kijk uit naar een vergadering waarbij je gegarandeerd voortgang boekt.

Teambuilding Antwerpen: Op jacht naar de mol

Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

Trendy Leuven

Ontworpen door DMOA architecten, is Trendy in Leuven een prachtige locatie om te vergaderen. Het is gelegen aan de rand van Leuven en op enkele minuten wandelafstand van het historisch centrum. Met uitzicht op een picturaal parkje, vergader je hier met je collega’s in alle rust!

Teambuilding Antwerpen: Wie heeft het gedaan?

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Amandus Abdij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of seminarie? De Amandus Abdij heeft diverse grote en kleine historische zalen, een sfeervolle pandhof en daar bovenop ook een wondermooie zuiderse tuin met wijngaard en fruitbomen. De uitgelezen plek voor jouw event.

Groen Kwartier Antwerpen

Het Groen Kwartier in Antwerpen is één van de meest trendy, hippe, out-of-the-box meetinglocaties van Antwerpen. Dit voormalig militair hospitaal, op wandelafstand van ‘The Jane’, werd door project- ontwikkelaars gespot en omgetoverd tot een unieke groene woonwijk.

Klein Toscane

Klein Toscane LubbeekOp zoek naar een inspirerende locatie voor al jouw vergaderingen, teambuildings, seminaries of brainstormsessies en dit in een groene omgeving? Welkom in Klein Toscane in Lubbeek! Deze multifunctionele evenementenlocatie is een echt pareltje. De...

Sterrenbos Meise

Op een boogscheut van Brussel vind je dit nostalgisch wit gekaleid landhuis in cottagestijl. Temidden van een prachtige groene omgeving van 1,7 ha – ook wel het ‘sterrenbos’ genoemd – kan je in dit voormalig boswachtershuisje je collega’s of klanten ontvangen in een Waw kader. De locatie beschikt over meerdere break-out rooms. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

New York Brussel

Deze one-of-a-kind, urban locatie in Brussel geeft je een waar ‘Big Apple’ gevoel. Met een industrieel, rustiek karakter biedt deze ruime loft een gedenkwaardige out-of-the-box seminariebeleving tot 30 personen. Net alsof je in het hippe SoHo in Manhattan, New York vertoeft. NY here we come!

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.