Workshop Antwerpen: Mout, kruiden en hop

Teambuilding Antwerpen: Workshop bier proeven

Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken. De deelnemers krijgen eerst een korte inleiding over de geschiedenis van het brouwen en het brouwen. Daarna proeven ze een 5-tal bieren, van de meest tradintionele, eenvoudige bieren tot een complexe smaakbom.

Wanneer je bier met eten combineert moet je altijd op de smaak letten, hoe het bier proeft, maar ook waar het vandaan komt, door wie en waar wordt het bier gebrouwen? Deze workshop is geen theoretische cursus, maar een manier om bier van een hele andere zijde te leren kennen. Hier kom je de leukste, meest interessante weetjes over dit nationaal product te weten.

De workshop ‘Mout, kruiden en hop’ is een aanrader als een out-of-the-box aperitief of een afsluiter van een perfecte dag vergaderen. Dat is pas volkomen voldoening halen uit je dag!

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Teambuilding Antwerpen: Spelen en groeien

Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

Watergate Steenokkerzeel

Watergate inspireert keer op keer. We hoeven je het belang van je bedrijfsimago niet uit te leggen. Er is geen betere definitie van Watergate als high class. Je kan hier moeiteloos een moderne, high-tech – maar toch traditionele – top architecturale, mooie, grenzeloze, gedurfde stijl verwerven! Een inspirerende en rustige omgeving voor je teamoverleg, coaching of training.

Amandus Abdij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of seminarie? De Amandus Abdij heeft diverse grote en kleine historische zalen, een sfeervolle pandhof en daar bovenop ook een wondermooie zuiderse tuin met wijngaard en fruitbomen. De uitgelezen plek voor jouw event.

Vintage Antwerp

Deze vintage loft is een perfecte locatie voor een out-of-the-box teamoverleg. De stijlvol ingerichte ruime loft in hartje Antwerpen neemt je mee op een ware ontdekkingsreis. De wit geverfde houten balken en de vele cosy corners creëren een heerlijk ruimtelijk gevoel. Leuke collector items, een authentieke vleugelpiano, een biljarttafel en tal van kleine snuisterijen zorgen voor een unieke beleving.

Interactieve teambuilding

Interactieve teambuildingWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. De interactive workshop is een vernieuwende activiteit voor teams op zoek...

Verbinding houden met je collega’s

De heerlijke Iluigi cadeauboxen zijn pure verwennerij en ideaal als geschenk aan je collega, geliefde, vrienden of familie!

Beachgames

Company CupWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. Een perfecte combinatie van zon, zand en samenwerking. Op het zachte zand van een...

Cosy loft Oostduinkerke

Een unieke meetingloft waar je zorgeloos, stijlvol en exclusief in overleg kan gaan met je collega’s of klanten. Even weg van de dagdagelijkse werkvloer kan je hier heerlijk herbronnen en nieuwe fundamenten leggen voor de toekomst. En dat in de nabijheid van de zee en de duinen! De loft beschikt over meerdere ruimtes die multi-inzetbaar zijn voor professionele doeleinden. 1 woord: totaalbeleving!

Domein Dionysos

Domein Dionysos - Lier Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een prachtige inkijk in de wondere wereld van de wijn.  Deze unieke setting is ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B...

Chateau Brigand Ingelmunster

Chateau Brigand in Ingelmunster spreekt tot de verbeelding als je een evenement wil organiseren op een unieke locatie. Het monumentale kasteel, gelegen op 13 ha kent een rijke historie. Deze multi-functionele locatie geeft jouw event extra cachet waar nog lang over nagepraat zal worden.

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.