Teambuilding Antwerpen: Wie heeft het gedaan?

Teambuilding Antwerpen: Moorddiner

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Het moorddiner is een zenuwslopend maar grappig moordspel waarbij je de identiteit van een meedogenloze moordenaar moet achterhalen. Dit aan de hand van tips die je verdient na het uitvoeren van groepsopdrachten. Maar… de moordenaar gaat je uiteraard niet zomaar ongestoord je gang laten gaan. Hij zal er alles aan doen om te verhinderen dat je de opdrachten tot een goed einde brengt…

De beste detective, die erin slaagt verder onheil te voorkomen, krijgt een passende beloning.

    Groene Oase Zoersel

    Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

    La Gleize Stoumont

    La Gleize in Stoumont is een ideale, pittoreske vergaderlocatie voor een meerdaagse met jouw team tot 10 personen. Te midden een groene omgeving kan je hier buiten vergaderen op een zonnige dag om daarna even te plonsen in het zwembad of nog een mooie wandeling te maken in de bossen van Stoumont.

    Luxury Marbella

    Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Een flabbergasting locatie in het zonnige Zuiden? Dan ben je bij dit unieke pareltje aan het juiste adres!  Een meerdaags seminarie, strategisch businessoverleg of business incentive in Luxury Marbella resulteert gegarandeerd in een Wow beleving. Privacy en discretie verzekerd. Een toplocatie op amper 3u vliegen. Hier ontstaat magie van begin tot einde!

    Poolhouse Zoersel

    Op zoek naar een compacte, moderne locatie voor jouw vergadering tot 8 personen? Dan is Poolhouse Zoersel de out-of-the-box vergaderlocatie naar jouw wens. Dit knus huisje, gelegen in een rustgevende privé-omgeving, geniet van een moderne look & feel met veel lichtinval. Op warme dagen hoor je er vergaderend de vogeltjes fluiten met open schuiframen.

    Power Schelle

    Eén van de meest waanzinnige out-of-the-box eventlocaties vind je in Schelle. Deze oude Electrabel site is omgebouwd tot een multifunctionele eventlocatie met behoud van z’n industriële look en historisch kader. Dit pareltje is centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen.

    Groen Kasteel Lennik

    Dit statig kasteel is een ideale locatie voor een rustige vergadering te midden een groene oase. Je kan hier gebruik maken van de drie zalen, de aansluitende terrassen en het omliggend park. Je hebt hier alle vergaderfaciliteiten voor- handen. Waag je aan begeleid wandelend vergaderen in het park.

    Hoe ervaren onze klanten een Corona-proof event?

    Al onze meeting & event locaties zijn volledig Corona-proof. Reserveer dus gerust uw volgende meeting of event bij ons.

    Goesting Watou (Poperinge)

    Deze unieke residentiële eventlocatie werd in 2018 grondig gerenoveerd en kreeg naast een moderne uitstraling ook de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Met 5 meeting rooms, uitgerust met de nieuwste multimedia-apparatuur is Goesting de ideale setting voor jouw vergadering, (residentieel) seminarie, congres, workshop, teambuilding of productvoorstelling.

    Teambuilding Antwerpen: Op jacht naar de mol

    Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

    Get to know your colleague(s)

    Met het ‘Ken je collega’-spel kom je meer over je collega’s te weten op een leuke manier. Weg met de onderliggende ruis binnen je team!

    Elegance Kapellen

    Dit idylissche landhuis van 1910 heeft doorheen de jaren z’n unieke karakter en authenticiteit behouden. Elegance Kapellen biedt veel privacy en is dé ideale verpozingsplek om collega’s, klanten en partnerrelaties gastvrij te verwelkomen. Verscholen in het groen als een goed bewaard geheim, een unieke plek om samen herinneringen te creëren. Met deze locatie creëer je gegarandeerd impact.

    Teambuilding op maat?

    Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

    50 unieke vergader- en eventlocaties

    Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.