Teambuilding Antwerpen: Zie daar, een (klei)duif!

Teambuilding Antwerpren: Workshop laser kleiduifschieten

Maak kennis met de veilige en milieuvriendelijke variant van het kleiduifschieten!

Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

Tijdens een spannende competitie dingt u mee voor de titel van snelste schutter. Een bordje wordt maar liefst 50 meter de lucht in geschoten. En dan schieten maar!

Omdat de geweren digitaal werken, kan er met maar liefst vijf mensen tegelijk geschoten worden. Snel richten is dus de boodschap. Op een elektronisch scorebord worden alle punten automatisch bijgehouden.

Deze vorm van kleiduifschieten is volstrekt ongevaarlijk, aangezien er wordt geschoten met infrarood licht. Daarnaast is het ook milieuvriendelijk en is er geen sprake van een terugslag.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Domein s’ Gravenvoer

Domein s' Gravenvoer Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe, comfort en elegantie uit. En dit in een natuurlijke omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde...

Prinsenhof Herzele

Vergaderen of brainstormen in een zalig rustgevende omgeving? Dan moet je bij Prinsenhof zijn! De ruime vergaderzaal, het stijlvolle salon, de sfeervol ingerichte vide, de gezellige binnenkoer en de magnifieke open schuur, maken dat je hier van de ene beleving in de andere komt . Hier vergader je ‘anders’. Een aanrader voor wie op zoek is naar een out-of-the box vergaderlocatie.

Green Sight Duffel

In Duffel – centraal gelegen tussen A’pen en Brussel – vind je deze unieke vergader- en eventlocatie. Onbegrensde charme temidden van heerlijke natuur. Green Sight Duffel biedt meerdere volledig uitgeruste vergader- en eventruimtes inclusief presentatiemateriaal. Een gefocust en waardevol overleg brengt heel wat voordelen met zich mee. Resultaat? Betere relaties, productiviteit én resultaten.

Sint Anneke Linkeroever

Op een boogscheut van A’pen vind je deze unieke event en vergaderlocatie met industriële look en veel natuurlijk lichtinval. Het architecturaal historisch appartementsgebouw werd in 2018 opgeleverd en is voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Even een frisse neus halen? Vlakbij kan je een heerlijke wandeling maken langsheen de Schelde met zicht op de skyline van A’pen.

Teamevent Antwerpen: Time for fun!

Elke quizronde wordt ingeleid met een ludiek clipje en gespeeld volgens een ander principe waardoor de stand na iedere ronde er helemaal anders kan uitzien!

Nirvana Neerijse

Deze creatieve en inspirerende seminarieruimte in Neerijse biedt je de mogelijkheid om vergaderingen en bedrijfsevenementen te organiseren tot 65 personen. Met een rustieke en speelse aankleding wordt deze brainstormruimte als one-of-a-kind ervaren. It’s time to be productive!

De Meubelhal Westmalle

Vlakbij het 18e-eeuws Westmalle trappistenklooster vind je deze ruwe parel. De meubelmakerij staat symbool voor uniek maatwerk in meubels en maatkasten. Lokaal gemaakt in Westmalle door meubel-experten met een hart voor het milieu. Hou je van een industriële look in combinatie met de warmte van hout, dan is deze setting ideaal voor je volgende productvoorstelling of bedrijfsevent. 

Groen Kwartier Antwerpen

Het Groen Kwartier in Antwerpen is één van de meest trendy, hippe, out-of-the-box meetinglocaties van Antwerpen. Dit voormalig militair hospitaal, op wandelafstand van ‘The Jane’, werd door project- ontwikkelaars gespot en omgetoverd tot een unieke groene woonwijk.

Watergate Steenokkerzeel

Watergate inspireert keer op keer. We hoeven je het belang van je bedrijfsimago niet uit te leggen. Er is geen betere definitie van Watergate als high class. Je kan hier moeiteloos een moderne, high-tech – maar toch traditionele – top architecturale, mooie, grenzeloze, gedurfde stijl verwerven! Een inspirerende en rustige omgeving voor je teamoverleg, coaching of training.

Teambuilding Antwerpen: En Garde!

Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Daarna kunnen de deelnemers 1-op-1 duelleren!

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.