Teambuilding Antwerpen: De Mol, het spel

Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwerk zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel ?

Actieve proeven , communicatie opdrachten, breinbrekers… Er is voor elk wat wils in deze teambuilding. De opdrachten zijn divers. Samenwerking en communicatie staan centraal. Bij de mollenjacht stimuleren we de interactie tussen de kandidaten met ondervragingsrondes. Zo leren de deelnemers mekaar beter kennen.

Op voorhand vult iedereen een elektronische vragenlijst in. Op basis hiervan maken we de groepsverdeling en selecteren we de mollen. Op het einde worden de mollenformulieren ingevuld en worden de winnaars in de bloemetjes gezet.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Domein Raesborre Leuven

Domein Raesborre is een charmante vergaderlocatie in Leuven. In deze historische villa te midden van een groene oase kan je een vergadering of brainstorm tot 25 personen anders beleven. Plan je een meerdaagse teambuilding? Neem een kijkje naar onze accommodaties.

Elegance Kapellen

Dit idylissche landhuis van 1910 heeft doorheen de jaren z’n unieke karakter en authenticiteit behouden. Elegance Kapellen biedt veel privacy en is dé ideale verpozingsplek om collega’s, klanten en partnerrelaties gastvrij te verwelkomen. Verscholen in het groen als een goed bewaard geheim, een unieke plek om samen herinneringen te creëren. Met deze locatie creëer je gegarandeerd impact.

Teambuilding Antwerpen: Create your own teamsong

Music connects people! We nemen een videoclip op en lippen daarbij. De songkeuze moet matchen met de bedrijfscultuur en is volledig aan jullie!

Connect Melle

Connect Melle is dé ideale plek om even weg te zijn van je dagelijkse kantoorroutine en af ​​te spreken met je collega’s in een rustgevend kader. Een unieke locatie voor je teamoverleg. De huiselijke setting met wellness & tuin geven je een instant gevoel van even ‘weg’ zijn. Creëer impact en organiseer je bedrijfsevent op deze inspirerende locatie. Een bezoekje aan Connect Melle zal je niet snel vergeten!

La Dolce Vita Puurs

Deze hedonistische en hedendaagse wijnhoeve in harmonie met de lokale tradities en omgeving, is ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. Genieten in een exclusief kader is de beste omschrijving voor deze magnifieke locatie.

Secret Garden Nijlen

Secret Garden is een inspirerende vergaderlocatie én de perfecte escape uit jouw dagdagelijkse werkomgeving. Dit gracieus oud herenhuis geeft je meteen een thuisgevoel door het knusse interieur en de sprookjesachtige tuin. Ook meerdaagse vergaderingen zijn hier mogelijk.

Get to know your colleague(s)

Met het ‘Ken je collega’-spel kom je meer over je collega’s te weten op een leuke manier. Weg met de onderliggende ruis binnen je team!

Domein s’ Gravenvoer

Domein s' Gravenvoer Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe, comfort en elegantie uit. En dit in een natuurlijke omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde...

Teamevent Antwerpen: Lucky Nights

Onze speeltafels en croupiers zijn leuke entertainers en brengen een perfecte mix van spanning en gezelligheid op uw event!

Gingerbread Itegem

Bij Gingerbread in Itegem kan je in alle rust exclusief vergaderen tot 14 personen. De professionele vergaderfaciliteiten, break-out rooms en meerdere zithoeken maken van jouw meeting een efficiënte beleving. Je kan er in de omgeving heerlijk wandelen. Ook overnachten is hier mogelijk!

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.