Wie heeft het gedaan?

Moorddiner

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Het moorddiner is een zenuwslopend maar grappig moordspel waarbij je de identiteit van een meedogenloze moordenaar moet achterhalen. Dit aan de hand van tips die je verdient na het uitvoeren van groepsopdrachten. Maar… de moordenaar gaat je uiteraard niet zomaar ongestoord je gang laten gaan. Hij zal er alles aan doen om te verhinderen dat je de opdrachten tot een goed einde brengt…

De beste detective, die erin slaagt verder onheil te voorkomen, krijgt een passende beloning.

    Smeed een team

    Wil je zelf eens aan de slag met hamer en aanbeeld? Smeed met je collega’s het bedrijfslogo of bedrijfsnaam in een actieve (en warme) teambuilding.

    Op jacht naar de mol

    Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

    De Sterke Schakel

    Tijdens deze teambuilding tarten we de natuurwetten en gaan omhoog door omlaag te gaan. Het doel? Nauw creatief samenwerken om zo met de volledige ploeg tot 1 groot geheel te komen.

    Shake it!

    Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kunnen wij u verwennen met een cocktail workshop op eender welke locatie. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een kort theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.

    Van druif tot label

    De deelnemers maken hun eigen wijn door verschillende soorten druiven te mengen. Ze vinden hun eigen huisstijl door toevoegingen van hout, suiker of nog meer. 

    Become 007

    Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren.

    Spelen en groeien

    Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

    Create your own teamsong

    Music connects people! We nemen een videoclip op en lippen daarbij. De songkeuze moet matchen met de bedrijfscultuur en is volledig aan jullie!

    Maori Haka

    Tijdens deze energieke Haka workshop leren de deelnemers de basis beginselen van de Haka-dans kennen en ontdekken ze de oorsprong en betekenis ervan.

    Graffiti spuiten

    Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen.

    Teambuilding op maat?

    Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

    50 unieke vergader- en eventlocaties

    Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

    info@seminarathome.be

    +32 489 00 29 48

    =

    Jouw privacy

    =

    Voorwaarden

    =

    Zin in cookies?