Wie heeft het gedaan?

Moorddiner

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Het moorddiner is een zenuwslopend maar grappig moordspel waarbij je de identiteit van een meedogenloze moordenaar moet achterhalen. Dit aan de hand van tips die je verdient na het uitvoeren van groepsopdrachten. Maar… de moordenaar gaat je uiteraard niet zomaar ongestoord je gang laten gaan. Hij zal er alles aan doen om te verhinderen dat je de opdrachten tot een goed einde brengt…

De beste detective, die erin slaagt verder onheil te voorkomen, krijgt een passende beloning.

  Highland Games

  De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Moge de sterkste winnen!

  Become 007

  Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren.

  Spelen en groeien

  Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

  Maori Haka

  Tijdens deze energieke Haka workshop leren de deelnemers de basis beginselen van de Haka-dans kennen en ontdekken ze de oorsprong en betekenis ervan.

  Zie daar, een (klei)duif!

  Laser kleiduifschieten is niet alleen sensationeel, maar ook veilig. De geweren werken met infrarood licht in plaats van hagel, waardoor laserkleiduif ook geschikt is voor kinderen en de minder grote “durfals”. Met originele Winchester-geweren kunt u uw schietkunsten in alle veiligheid demonstreren.

  En Garde!

  Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Daarna kunnen de deelnemers 1-op-1 duelleren!

  Mout, kruiden en hop

  Een workshop bier proeven, dat is op een ludieke en toegankelijke wijze ons Belgisch pronkstuk ontdekken.

  Graffiti zonder verf

  Digitaal graffiti spuiten zonder verfspetters of verfnevel onder begeleiding van échte graffiti-artiesten doe je met onze interactieve graffiti-wall.

  Van druif tot label

  De deelnemers maken hun eigen wijn door verschillende soorten druiven te mengen. Ze vinden hun eigen huisstijl door toevoegingen van hout, suiker of nog meer. 

  Graffiti spuiten

  Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen.

  Teambuilding op maat?

  Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

  50 unieke vergader- en eventlocaties

  Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

  info@seminarathome.be

  +32 489 00 29 48

  =

  Jouw privacy

  =

  Voorwaarden

  =

  Zin in cookies?