Wie heeft het gedaan?

Moorddiner

Tijdens dit interactief moordspel schuif je met zijn allen aan tafel ter nagedachtenis van de dierbare overledene. Maar al snel blijkt dat de moordenaar zich in je gezelschap bevindt…

Het moorddiner is een zenuwslopend maar grappig moordspel waarbij je de identiteit van een meedogenloze moordenaar moet achterhalen. Dit aan de hand van tips die je verdient na het uitvoeren van groepsopdrachten. Maar… de moordenaar gaat je uiteraard niet zomaar ongestoord je gang laten gaan. Hij zal er alles aan doen om te verhinderen dat je de opdrachten tot een goed einde brengt…

De beste detective, die erin slaagt verder onheil te voorkomen, krijgt een passende beloning.

  Spelen en groeien

  Dit is een workshop/teambuilding waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn, maar toch kunnen samenwerken en sterker worden.

  Become 007

  Dit is een teambuilding gebouwd rond het concept van James Bond, agent 007! We gaan kijken wie de skills heeft om de perfecte spion te worden of wie die skills snel kan aanleren.

  Op jacht naar de mol

  Het team zit met een verrader die alle opdrachten probeert te doen mislukken. Teamwork zal nodig zijn om de verrader te ontmaskeren, maar kan je jouw medespelers wel vertrouwen ? Wie weet zijn er wel meerdere mollen in het spel?

  De Sterke Schakel

  Tijdens deze teambuilding tarten we de natuurwetten en gaan omhoog door omlaag te gaan. Het doel? Nauw creatief samenwerken om zo met de volledige ploeg tot 1 groot geheel te komen.

  Lucky Nights

  Onze speeltafels en croupiers zijn leuke entertainers en brengen een perfecte mix van spanning en gezelligheid op uw event!

  Smeed een team

  Wil je zelf eens aan de slag met hamer en aanbeeld? Smeed met je collega’s het bedrijfslogo of bedrijfsnaam in een actieve (en warme) teambuilding.

  Highland Games

  De groep wordt verdeeld in teams die het, door middel van Schotse disciplines, tegen elkaar zullen opnemen. Moge de sterkste winnen!

  Time for fun!

  Elke quizronde wordt ingeleid met een ludiek clipje en gespeeld volgens een ander principe waardoor de stand na iedere ronde er helemaal anders kan uitzien!

  En Garde!

  Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Daarna kunnen de deelnemers 1-op-1 duelleren!

  Van druif tot label

  De deelnemers maken hun eigen wijn door verschillende soorten druiven te mengen. Ze vinden hun eigen huisstijl door toevoegingen van hout, suiker of nog meer. 

  Teambuilding op maat?

  Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

  50 unieke vergader- en eventlocaties

  Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

  info@seminarathome.be

  +32 489 00 29 48

  =

  Jouw privacy

  =

  Voorwaarden

  =

  Zin in cookies?