Workshop Antwerpen: Smeed een team

Teambuilding Antwerpen: Kunstsmeden workshop

Van het smeden van ploegen, zwaarden en pantsers tot zilveren en gouden sieraden, het oude smidsberoep is van cruciaal belang geweest in de wereld- geschiedenis en heeft in het verleden veel werkstukken voortgebracht. 

Tot halverwege de twintigste eeuw had vrijwel iedere plaats zijn eigen smederij. Sindsdien is het beroep veel zeldzamer geworden. Machinaal smeden op industriële schaal wordt nog wel veel toegepast.

Wil je zelf eens aan de slag met hamer en aanbeeld? Smeed met je collega’s het bedrijfslogo of bedrijfsnaam in een actieve (en warme) teambuilding. Onder begeleiding van een ervaren smid leer je de kneepjes van het vak waarna je een schort, handschoenen en een veiligheidsbril krijgt zodat je zelf aan de slag kan gaan.

Op het einde krijg je natuurlijk je creaties mee naar huis.

Groene Oase Zoersel

Deze stijlvol en rustieke hoeve is een perfecte locatie voor een inspirerende meeting, brainstorm, workshop of teambuilding in het groen. Snuif de frisse lucht op en vergader buiten in het heerlijk zonlicht. De slaapkamers op het tweede verdiep bieden je de mogelijkheid om te overnachten.

Loft Away Borgerhout

Deze unieke, rustgevende vergaderlocatie is een topper als je houdt van een huiselijke sfeer, warmte en gezelligheid. Strakke open ruimtes in combinatie met een warme houten vloer en stijlvol meubilair. De lichtkoepel en grote ramen geven je een ruimtelijk gevoel.

Zeilhangaar Burcht

Op zoek naar een gezellige open ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer. Deze voormalige zeilmakerij met een opp. van 250m2 is modulair en exclusief te huur voor jouw privaat teamoverleg.

Countryside Alsemberg

Even ontsnappen aan de drukte? Nergens kan je – zo kort bij Brussel – beter herbronnen dan op deze fantastische site. Het domein omvat de oorspronkelijke papiermolen, fabriek, bijhorende boerderij (met graanmolen) en centraal gelegen woonhuis met voormalig kantoor. De site ligt te midden van 16 ha weiland, akkers en bospartijen in de vallei van Molenbeek. Vraag naar de vele combi mogelijkheden.

Weg van de wereld in Peer

Weg van de wereld in Peer  Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt ontspanning uit en biedt een prachtig zicht op de omliggende natuur en groene omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Beleef een magisch B2B event...

Domein s’ Gravenvoer

Domein s' Gravenvoer Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe, comfort en elegantie uit. En dit in een natuurlijke omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde...

Shoot out

Shoot outWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. Shoot out of archery tag is een mix tussen paintball en dodgeball. We spelen...

Cosy House Berchem

Deze inspirerende vergaderlocatie, gelegen in het mooie Zurenborg, is ideaal voor een off-site meeting. Dit prachtig herenhuis met royale lichtinval, beschikt over meerdere vergaderruimtes, een mooi aangelegde tuin met terras en zwembad. Heerlijk voor een apéro na een productieve werkdag.

Pajottenland Roosdaal

Deze moderne villa, gelegen in het hartje van het Pajottenland, is een prachtige locatie voor een out-of-the-box vergadering of bedrijfsevent tot 80 personen. Dit domein van 4 ha met 2 vijvers kan multifunctioneel ingericht worden en is een witte parel temidden van een groene oase.

Shooting teambuilding

Shooting teambuildingTeambuilding zorgt voor een hecht en positief team, het versterkt de cohesie tussen de collega’s onderling en deze samenwerking bevordert de samenwerking in de werkomgeving. Om productief te werken is communicatie essentieel. Iedereen heeft een...

Beachgames

Company CupWat is er belangrijker dan een team dat op elkaar is ingespeeld? Versterk de cohesie binnen jouw teamleden en maak samen inspirerende momenten om nooit meer te vergeten. Een perfecte combinatie van zon, zand en samenwerking. Op het zachte zand van een...

Teambuilding op maat?

Denk je zelf aan een leuke activiteit? Of wil je graag meer info over een teambuilding in ons aanbod? Wij zorgen voor een spetterende service!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.